NASA vine în ajutorul lui cu ajutorul tehnologiei sale

27.11.2022, 20:00

Neymar a ieșit accidentat din meciul cu Serbia după ce și-a luxat glezna dreaptă, pentru ca mai târziu să se confirme că are o entorsă la gleznă, ceea ce face ca el să fie absent definitiv pentru Elveția și un mare dubiu pentru Camerun. Prezența sa în cel de-al treilea meci din grupă va depinde de evoluția sa și de cum se va descurca echipa sa în ceea ce privește calificarea. Dar brazilianul a apelat la tehnologia NASA pentru a-i oferi fizioterapie intensă.

Pe rețelele de socializare, Neymar a arătat că se tratează cu o cizmă de compresie. Echipamentul folosește tehnologia NASA și servește la accelerarea vindecării.

Cizma combină trei tehnici de masaj diferite și activează circulația sângelui. De asemenea, stimulează întoarcerea venoasă, reduce umflarea, ameliorează durerea, reduce oboseala musculară, elimină acumularea de acid lactic, crampele și îmbunătățește vindecarea țesuturilor moi și a oaselor.Prin urmare, jucătorul ar trebui să revină pentru a juca în faza eliminatorie a Cupei Mondiale – sau, în cazul în care echipa națională trece prin asfixiere – în următorul meci.

Neymar s-a postat pe Instagram pentru a-și împărtăși sentimentele legate de acest eșec

“Mândria și dragostea pe care o simt pentru că port acest tricou nu pot fi explicate. Dacă Dumnezeu mi-ar da ocazia să aleg o țară în care să mă nasc, aceasta ar fi BRAZILIA. Nimic în viața mea nu a fost dat sau ușor, a trebuit întotdeauna să-mi urmăresc visele și obiectivele. Niciodată nu doresc răul nimănui, ci îi ajută pe cei care au nevoie.

Astăzi a devenit unul dintre cele mai grele momente ale carierei mele… și din nou la o cupă mondială am o accidentare, da, plictisitoare, va durea, dar sunt sigur că voi avea șansa de a reveni, pentru că voi face tot ce pot pentru a-mi ajuta țara, coechipierii și pe mine însumi. Mult timp să aștept ca inamicul să mă doboare așa? N E V E R! Sunt un COPIL AL LUI DUMNEZEU IMPOSIBIL și CREDINȚA mea este infinită. “, a declarat brazilianul

Tehnologie de ultimă generație

După cum se menționează pe site-ul propriu, noua generație a seriei NormaTec 2.0 este concepută pentru a asigura o recuperare totală pentru sportivii de toate nivelurile. Sistemele din seria 2.0 sunt cu 27% mai mici, păstrând în același timp performanța care a făcut din NormaTec sistemul de recuperare în care au încredere 97% dintre echipele profesioniste.

citește și...