NASA va lansa fotografii cu oameni în pielea goală pentru a atrage extratereștri

05.05.2022, 18:34
NASA va lansa fotografii cu oameni în pielea goală  pentru a atrage extratereștri

Oamenii de știință de la NASA intenționează să lanseze imagini cu oameni  în pielea goală în spațiu, în speranța de a atrage extratereștri. Pozele vor fi însoțite de reprezentarea grafică a ADN-ului uman.

Agenția spațială americană „NASA” consideră că a găsit cea mai bună modalitate de a atrage atenția extratereștrilor, trimițând imagini cu oameni în pielea goală în spațiul cosmic.

Potrivit ziarului popular „The Sun” din Marea Britanie, agenția plănuiește să lanseze imagini cu oameni goi în galaxie, în încercarea de a atrage atenția extratereștri.

NASA a anunțat că va trimite poze cu oameni în pielea goală în cosmos

Imaginile nu sunt fotografii grafice ale unor oameni goi, ci un desen al unui bărbat gol și al unei femei lângă o reprezentare a ADN-ului.

Bărbatul și femeia fac cu mâna în încercarea de a arăta mai primitori.

Pozele vor fi însoțite de reprezentarea grafică a ADN-ului uman

Oamenii de știință de la NASA au dezvăluit imaginea într-un studiu care face parte dintr-un proiect numit „Beacon in the Galaxy” (BITG).

Conform NASA, acest mesaj trimis în Univers are ca principal scop să semnaleze altor civilizații faptul că specia umană este una inteligentă, pașnică și dornică să interacționeze cu alte entități cosmice.

Oamenii de știință cred că ilustrația pixelată a unui bărbat și a unei femei goi care salută ne-ar putea ajuta să luăm în sfârșit contact cu extratereștrii.

Alături de figurile nud și de o reprezentare ADN, oamenii de știință au încercat, de asemenea, să descrie gravitația în imaginea 2-D..

Toate acestea se adaugă pentru a deveni un mesaj actualizat codat binar care poate fi trimis în spațiu.

Oamenii de știință cred că un mesaj codat binar este cel mai probabil să fie înțeles de extratereștri.

Primele mesaje către extratereștri au fost trimise în 1972

Toate acestea vor fi trimise în cod binar și nu este prima dată când imaginile nud ale oamenilor sunt folosite pentru a încerca să comunice în acest fel.

Plăcile Pioneer trimise în spațiu în cadrul misiunilor Pioneer 10 din 1972 și Pioneer 11 din 1973, prezentau și desene cu oameni goi.

Plăcile sunt atașate de antene pe meșteșuguri.

Ei încă navighează departe de Pământ până astăzi.

citește și...