Narcisa Guță, noi declarații despre Nicolae Guță. ”Nu s-a implicat”

30.01.2021, 11:21
Narcisa Guță, noi declarații despre Nicolae Guță. ”Nu s-a implicat”
Narcisa Guță, noi declarații despre Nicolae Guță. ”Nu s-a implicat”

Narcisa Guță a făcut dceclarații despre cfostul ei partener de viață, manelistul Nicolae Guță, împreună cu care are un fiu, Alberto.

Cântărețul de manele Nicolae Guță are 11 copii, în urma a șase relații cu femei diferite. La o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, cântărețul de manele a făcut dezvăluiri despre copiii săi. Nicolae Guță este foarte supărat pe fosta sa parteneră, Narcisa, împreună cu care are un băiat, Alberto. Manelistul susține că din cauza acesteia, băiatul a luat-o pe căi greșite.

”Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul acum este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este posibil orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea e depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, a declarat Nicolae Guță.

Narcisa Guță, declarații despre fiul pe care îl are cu Nicolae Guță

La o emisiune TV, Narcisa Guță a afirmat că Nicolae Guță nu-și ajută fiul deloc în carieră.

În plus, Narcisa Guță susține că Nicolae Guță l-a descurajat pe Alberto.

„Nu l-a ajutat sub nicio formă. În muzica lui Alberto, Guță nu s-a implicat, decât eu. Eu singură m-am implicat. El nu-și ajută copilul în multe. De când este acest copil, întotdeauna i-a spus ”nu cânți bine”. Băiatul meu a fost pe primul loc în Lipati, la clasa lui. (…)Să știți dragilor că Alberto chiar e notist. Deci cunoaște toate notele și face pian de la 5 ani jumătate”, a spus Narcisa Guță, citată de spynews.ro.

citește și...