Narcisa Birjaru, făcută praf de foștii colegi de la ‘Chefi la cuțite’: ‘Nu prea avem ce să învățăm de la ea’

18.06.2021, 10:36
Narcisa Birjaru, făcută praf de foștii colegi de la 'Chefi la cuțite': 'Nu prea avem ce să învățăm de la ea'
Narcisa Birjaru, făcută praf de foștii colegi de la 'Chefi la cuțite': 'Nu prea avem ce să învățăm de la ea'

După ce Narcisa Birjaru, din echipa mov condusă de chef Cătălin Scărlătescu, a reușit să câștige marele premiu ‘Chefi la cuțite’, colegii săi au făcut afirmații nu tocmai plăcute la adresa sa. Unii sunt de părere că tânăra de 24 de ani și-a adjudecat trofeul doar cu tocănițe și tochituri. 

Narcisa Birjaru a fost prima femeie care a câștigat show-ul culinar ‘Chefi la cuțite’, însă mulți au pus-o la zid. Chef Cătălin Scărlătescu a lăudat-o, mărturisind că toate preparatele ai au avut gust.

Narcisa Birjaru, criticată de colegii din echipe

”Bucătăria înseamnă doar echipă. Unitatea te duce spre câștig. Asta s-a întâmplat astăzi. Într-un sezon în care s-a gătit extrem de bine, extrem de mult, gustul poporului a învins! Narcisa a avut zero șanse din partea colegilor de platou, zero! Au discreditat-o gastronomic din toate punctele de vedere, nimeni nu se gândea că o să ajungă aici sau că o să câștige. Dar uitați-vă cum gătește! Nu ai cum să îi iei omului ce este al lui! Este o seară magică pentru mine!”, a spus chef Cătălin în finală.

Și chef Florin Dumitrescu a avut cuvinte de laudă la adresa Narcisei Birjaru: ”Narcisa i-a învățat pe mulți o lecție astăzi. Prejudecata este cel mai urât lucru pe care îl poți aduce în discuție. Închidem sezonul cu o lecție învățată: niciodată să nu subestimezi adversarul!”

Ștefan Borleanu, cuvinte dure la adresa Narcisei Birjaru

Pe de altă parte, Ștefan Borleanu, din echipa lui Florin Dumitrescu, a luat când a văzut că mentorul său a ridicat-o în slăvi pe Narcisa Birjaru. Tânărul a fost eliminat din competiție chiar înainte de finală.

„Îmi pare rău să vă contrazic, Chef Florin Dumitrescu, dar nu prea avem ce să învățăm de la Narcisa, nu cred că vedem la fel bucătăria. Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu, dar consider că am fost câțiva care meritam mai mult de la acest show. Am avut mereu gust în farfurii, am avut tehnică și am dat tot ce am mai bun pentru a ajunge cât mai departe. Recunosc că la final am ajuns să mă frustreze situația, dar am trecut peste”, a scris Ștefan, pe Instagram.

De asemenea, Ștefan Borleanu a dezvăluit că va participa și în sezonul 10 ‘Chefi la cuțite’.

„N-am știut să joc sezonul ăsta. Poate mă înscriu în sezonul 10 și vin cu lecțiile învățate. Mă duc și eu la bunică-mea, iau și eu două rețete, fac de două ori tochitură și poate am și eu șanse de finală în sezonul 10. Aia e. Sunt cel mai frustrat concurent al sezonului 9′, a spus Ștefan Borleanu, la Chefi la cuțite.

citește și...