Ce va face Narcisa Birjaru cu marele premiu de la ‘Chefi la cuțite’! A dezvăluit tot

17.06.2021, 13:03
Ce va face Narcisa Birjaru cu marele premiu de la 'Chefi la cuțite'! A dezvăluit tot

Miercuri seară, 16 iunie, Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 al show-ului ‘Chefi la cuțite’. Tânăra de 24 de ani a făcut parte din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.

Concurenta a câștigat farfuria de aur, dar și marele premiu în valoare de 30.000 de euro. În plus, ea este și prima femeie care câștigă emisiunea culinară de la Antena 1.

Narcisa Birjaru a dezvăluit ce va face cu marele premiu de la ‘Chefi la cuțite’

În finala ‘Chefi la cuțite’, Narcisa Birjaru s-a luptat cu Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea și Cătălin Amarandei din echipa lui chef Florin Dumtirescu.

După ce a câștigat, Narcisa Birjaru a dezvăluit ce va face cu marele premiu de 30.000 de euro. Ea și-ar dori să dea avans pentru o casă nouă sau să investească în propriul restaurant.

‘Nu mă așteptam să câștig. Deocamdată nu știu ce să fac cu premiul. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă. Sunt foarte bucuroasă și le mulțumesc tuturor. Îmi doresc și un restaurant al meu. Am știut dintotdeauna că o să fiu în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Mamaia mea făcea foarte multe plăcinte, a crescut mulți copii. Oamenii sunt rasiști. Din cauza etniei te judecă într-un anumit mod. Eu sunt mândră că sunt țigancă, dar pe buletin sunt româncă. Suntem toți la fel, a declarat Narcisa Birjaru, într-un interviu pentru Observator.

Soțul ei a susținut-o

Soțul ei, Alex Turcitu, a susținut-o pe tot parcursul competiției. După partenera lui a câștigat marele premiu de la emisiunea culinară de la Antena 1, bărbatul a transmis un mesaj emoționant.

‘Cine e pe primul loc? Cine e pe primul loc? Narcisa e! Narcisa e! ❤️❤️ Te iubesc, mândria mea’, a scris Alex Turcitu pe rețelele de socializare.

După ce a aflat că este finalistă la ‘Chefi la cuțite’, Narcisa Birjaru a izbucnit în lacrimi. Pe tot parcursul competiției, Narcisa a obținut de mai multe ori punctaj maxim, însă preparatele cele mai apreciate au fost tocănița țigănească și ‘prăjitura lui mamaie’.

”Nu cred că este adevărat! Nu m-am așteptat niciodată să ajung până aici. Nu m-am gândit niciodată că voi face parte din finală. E ceva magic, unic ceea ce mi se întâmplă acum. Niciodată nu mi s-a apreciat munca așa cum mi s-a apreciat la Chefi la cuțite. Vă mulțumesc din suflet!”, a dezvăluit tânăra.

citește și...