Narcisa Birjaru, dezvăluiri din viața de familie! Câștigătoarea „Chefi la cuțite” își dorește să devină mamă

26.06.2021, 16:18
Narcisa Birjaru, dezvăluiri din viața de familie! Câștigătoarea „Chefi la cuțite” își dorește să devină mamă
Narcisa Birjaru, dezvăluiri din viața de familie! Câștigătoarea „Chefi la cuțite” își dorește să devină mamă

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 „Chefi la cuțite”, a dat din casă și a făcut dezvăluiri din viața personală. 

Tânăra de 24 de ani a reușit să câștige marele premiu de la „Chefi la cuțite”, iar soțul său, Alex Turcitu, a susținut-o pe tot parcursul show-ului culinar de la Antena 1. După ce și-a îndeplinit marele vis, Narcisa Birjaru a mărturisit că vrea să se mute în casă nouă și să devină mămică.

Narcisa Birjaru vrea să devină mamă

Cu banii câștigați, Narcisa Birjaru vrea să investească într-o casă nouă, în Capitală, iar mai apoi să facă copii.

„Acum ne dorim un copilaș. Vrem ca din banii de la emisiune să ne luăm o locuință nouă, în București, nu știu dacă apartament sau casă, este prea din pripă să vorbim despre acest lucru”, a declarat Alex Turcitu, soțul Narcisei, pentru playtech.ro.

De asemenea, bărbatul a recunoscut că are un mariaj fericit cu Narcisa Birjaru.

„O alint în toate modurile posibile: puiul meu, draga mea, nevasta mea. Ea îmi spune bărbatul meu. Noi suntem genul de familie foarte unită. Ea îmi gătește mâncăruri din toată bucătaria lumii. Îmi face și mâncarea din finală, dar un pic diferit, dar este la fel de bună”, a mai adăugat partenerul câștigătoarei ‘Chefi la cuțite’.

Este căsătorită de la 14 ani

Narcisa Birjaru are o viață de familie frumoasă, fiind căsătorită, chiar de la 14 ani. Concurenta a recunoscut că provine dintr-o familie de etnie romă și că așa este tradiția la ei.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit Narcisa Birjaru la „Chefi la cuțite”.

citește și...