Ce spune Narcisa Birjaru despre reacțiile negative la adresa ei după ce a câștigat ”Chefi la cuțite”. ”Ar fi existat indiferent de rezultat”

21.06.2021, 14:19
Ce spune Narcisa Birjaru despre reacțiile negative la adresa ei după ce a câștigat ”Chefi la cuțite”. ”Ar fi existat indiferent de rezultat”
Ce spune Narcisa Birjaru despre reacțiile negative la adresa ei după ce a câștigat ”Chefi la cuțite”. ”Ar fi existat indiferent de rezultat”

Narcisa Birjaru, câștigătoarea celui de-al nouălea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”, a comentat pe marginea reacțiilor negative care au apărut la adresa sa.

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Borjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea.

După ce a câștigat cel de-al nouălea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”, la adreasa Narcisei Birjaru au apărut tot felul de reacții negative. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru adevarul.ro, Narcisa Birjaru a afirmat că nu este deloc deranjată de acestă situație. ”Cred că reacţii ar fi existat indiferent de rezultat, pentru că fiecare finalist a avut tabăra lui de susţinători. Aşa este normal, nu? Eu sunt o persoană foarte pozitivă, cred că s-a văzut asta şi pe tot parcursul concursului, nu sunt afectată de reacţiile negative”, a spus ea.


Narcisa Birjaru: ”Chefi la cuțite mi-a schimbat viața”

”Chefi la cuţite mi-a schimbat viaţa încă din audiţii, de când am primit cuţitele chefilor. Mai apoi, când chef Cătălin m-a ales în echipa sa. Mi-a adus o bucurie enormă, pentru că eu l-am admirat dintotdeauna. De aceea mă şi bucur că am putut să îi ofer acest câştig, să fie primul jurat care câştigă alături de o femeie. Oamenii, telespectatorii, îmi trimit foarte multe mesaje, mă recunosc pe stradă, vor să facă poze cu mine… sunt drăguţi. Le mulţumesc pentru susţinere!”, a declarat narcisa Birjaru.

Narcisa Birjaru a povestit și cum a reacționat chef Cătălin Scărlătescu după ce4 ea a fost desemnată învingătoare la show-ul culinar: ”A fost foarte mândru de mine, fericit, entuziasmat că a mai câştigat un sezon. Şi de data aceasta cu o femeie! Îl iubesc pe chef Cătălin, este omul care mi-a acordat încredere, mentorul meu. Sigur că am fost flatată când am auzit că şi-ar dori să mă ia alături de el, să învăţ cât mai multe. Parcă trăiesc un vis!”.

Narcisa Birjaru a vorbit și despre concurenții cu care s-a înțeles cel mai bine: ”Cel mai bine m-am înţeles cu colegii mei din echipa mov. Am trecut prin multe alături de ei, dezamăgire, fericire, confruntări câştigate când mai eram doar eu, Alex şi Valentina în echipă. Sunt multe care ne leagă. Aşa că m-am bucurat ca, în mare parte, să gătesc alături de ei în finală. Chiar dacă favoriţii mei erau în echipa mov, am apreciat mereu şi talentul celorlalţi bucătari, din echipele adverse. Noi, de la început, ne-am dorit să îl facem mândru pe chef Cătălin şi să îi dăm şansa unei noi victorii. Mă bucur că am reuşit!”.

citește și...