Cătălin Scărlatescu are planuri mari pentru Narcisa Birjaru! Ce vrea să facă din toamnă pentru câștigătoarea ‘Chefi la cuțite’

22.06.2021, 11:24
Cătălin Scărlatescu are planuri mari pentru Narcisa Birjaru! Ce vrea să facă din toamnă pentru câștigătoarea 'Chefi la cuțite'
Cătălin Scărlatescu are planuri mari pentru Narcisa Birjaru! Ce vrea să facă din toamnă

Cătălin Scărlatescu are planuri mari pentru Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonul 9 ‘Chefi la cuțite’. Juratul de la Antena 1 a dezvăluit că își va deschide restaurant, iar printre angajații săi se va număra și tânăra de etnie romă. 

În plus, chef Cătălin Scărlătescu a mai mărturisit, încă o dată, că Narcisa a meritat să câștige marele trofeu de la ‘Chefi la cuțite’. Tânăra de 24 de ani a fost atacată din toate părțile, dar chef Scărlătescu a decis să spună ce s-a întâmplat în competiție, de fapt.

Cătălin Scărlatescu vrea să lucreze cu Narcisa Birjaru

‘Să ştiţi că eu consider că nu am avut parte de un sezon dificil. Copiii aceia au avut de muncit, noi, juriul, doar de apreciat şi de gustat. Celor care contestă notele sau mai ştiu eu ce alte lucruri, le spun că e foarte greu să-i faci să înţeleagă pe cei de acasă, care stau în faţa ecranelor şi care oricât ar încerca să lingă sticla televizoarelor, nu vor avea niciodată parte de gustul preparatelor din fiecare farfurie.

Ca atare, noi am fost cei chemaţi să evaluăm, iar notele noastre au fost date strict pe merit. Nimic altceva. Copiii aceia au gătit din toate poziţiile, iar juraţii le-au apreciat mereu munca!’, a declarat juratul pentru playtech.ro.

De asemenea, Scarlătescu are de gând să colaboreze cu foștii concurenți de la ‘Chefi la cuțite’, la restaurantul pe care îl va deschide din toamnă.

‘De îndată ce îmi voi deschide propriul restaurant, cel mai probabil în toamnă, mă gândesc serios să colaborez cu mulţi dintre ei. Nu doar cu Narcisa Birjaru, câştigătoarea din echipa mea, ci cu mulţi dintre ei. Poate chiar cu toţi 24! am trei variante de nume în minte şi nu m-am hotărât încă asupra vreunuia. Nu ştiu dacă denumirea va include sau nu numele meu’, a mai adăugat juratul de la Antena 1.

citește și...