Nadine Voindrouh e studentă la psihologie. Admisă la o facultate din America

29.09.2021, 12:28
Nadine Voindrouh e studentă la psihologie. Admisă la o facultate din America
Nadine Voindrouh e studentă la psihologie. Admisă la o facultate din America

Nadine Voindrouh, în vârstă de 44 de ani,  are motive de bucurie. După ce a dat examenul de Bacalaureat în această vară, vedeta este acum studentă. Aceasta a anunțat că studiază psihologia la o universitate din America, unde a fost admisă. ”Visele se împlinesc”, a mărturisit fericită Nadine pe pagina sa de Facebook.

Nadine Voindrouh s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc grație proiectului ”Școala vedetelor”, de la televiziunea națională. De-a lungul anilor, vedeta a apărut la numeroase show-uri și a prezentat diverse emisiuni de televiziune.  În plan personal, este căsătorită cu Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un copil, un băiețel care se numește Noah. Recent, vedeta și-a anunțat prietenii virtuali că a decis să se mute din România în Franța pentru un an.

Acum, Nadine Voindrouh a anunțat că este studentă la psihologie, după ce a fost admisă la o universitate din America. Mai întâi a luat BAC-ul la 44 de ani, apoi s-a înscris și la facultate. Nadine a dat în această vară examenul de Bacalaureat, iar acum este studentă la psihologie.

Nadine Voindrouh e studentă la psihologie. ”Nu am cuvinte să îți spun ce înseamă acest lucru pentru mine”

”Am 44 de ani și am devenit studenta la psihologie la o universitate de stat din America. Am fost acceptata la un program (am sa spun în engleză) de Psychology/Undergraduate (Bachelor of Science) – sistem online. Am vrut Bachelor of Science deoarece este orientat programul către cercetare, către știința psihologiei… Nu am cuvinte sa iti spun ce înseamnă pentru mine acest lucru”, a mărturisit Nadine în mediul online.

”Anul asta mi-am îndeplinit doua mari visuri, acela de a termina liceul cu Bacul luat și sa deven studenta la psihologie. Visele se îndeplinesc, nu întâmplător am scris și o carte despre asta. Iar îndeplinirea lor o percep a fi simpla. În cazul meu nu am luat ochii de pe ce îmi doream. Sunt recunoscătoare sortii ca pot studia psihologia la nivel de universitate, și nu de amator așa cum am făcut-o pana acum. Tu iti trăiești visul educational? Ai învățat acele lucruri pe care ai dorit sa le știi? Eu n-aș fi putut merge prin viață cu o stare de bine dacă nu mă apucam sa aprofundez aceasta pasiune a mea, psihologia – mintea și comportamentul uman/animal”, a adăugat aceasta.

citește și...