Nadine spune tot despre soțul său. ”Când îi spun Dragoș, e semn că suntem certați”

12.04.2022, 16:07
Nadine spune tot despre soțul său. ”Când îi spun Dragoș, e semn că suntem certați”
Nadine spune tot despre soțul său. ”Când îi spun Dragoș, e semn că suntem certați”

Nadine Voindrouh, în vârstă de 45 de ani,  a dat detalii despre partenerul său de viață, Dragoș Apostolescu, cu care este căsătorită de mai mulți ani și împreună cu care are un băiețel, Noah. ” Îi spun Apostolescu pentru că îl percep ca pe o entitate colos în viața mea. Este o formă de alint. Când îi spun Dragoș, e semn că suntem certați”, a mărturisit vedeta.

Nadine Voindrouh s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc grație proiectului ”Școala vedetelor”, de la Televiziunea Națională. De-a lungul anilor, vedeta a apărut la numeroase show-uri și a prezentat diverse emisiuni de televiziune.  În plan personal, este căsătorită cu Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un copil, un băiețel care se numește Noah. În urmă cu ceva timp, vedeta și-a anunțat prietenii virtuali că a decis să se mute din România în Franța pentru un an. Nadine Voindrouh este studentă la psihologie, după ce a fost admisă la o universitate din America. Mai întâi a luat BAC-ul la 44 de ani, apoi s-a înscris și la facultate. Nadine a dat în această vară examenul de Bacalaureat, iar acum este studentă la psihologie.

Nadine a acordat un interviu pentru revista Viva, în care a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscuite din relația cu partenerul ei de viață, Dragoș Apostolescu. Aceasta a dezvăluit, printre altele, că atunci când îi spune Dragoș soțului ei este semn că sunt certați.

Nadine spune tot despre soțul său. ”Aș face un mare deserviciu căsniciei mele dacă m-aș lăsa condusă de regulile inventate de diverși „specialiști””

”Nu cred în romantism și nu vreau să mă asociez, în mentalul meu, cu această idee. Aș face un mare deserviciu căsniciei mele dacă m-aș lăsa condusă de regulile inventate de diverși „specialiști” despre cum ar trebui să fie comportamentul meu în relație cu omul pe care îl iubesc. Adică, „dacă o iubești, îi duci o floare de ziua ei”…, „dacă o respecți, ții minte ziua când v-ați căsătorit” etc. Doamne ferește, ce inepții! Fiecare cuplu trebuie să își stabilească singur ce înseamnă iubire, respect și, dacă ține neapărat, și romantism. Nu să se ghideze după filme sau reclamele de la TV”, a declarat nadine pentru sursa mai sus-menționată.

”Eu simt iubire fără margini când îmi cumpără mâncare din aia bună pentru cele 5 pisici, fără să-l rog eu. Simt romantism când îmi șoptește la 6 dimineața să nu mă trezesc, că pregătește el copilul pentru școală. Nu am nevoie de bomboane, flori sau să-și amintească data când ne-am căsătorit, pentru că, sinceră să fiu, nici eu nu știu… Îi spun Apostolescu pentru că îl percep ca pe o entitate colos în viața mea. Este o formă de alint. Când îi spun Dragoș, e semn că suntem certați”, a completat vedeta.

 

 

citește și...