Nadine, detalii despre viața ei la liceu. ”Sunt o tocilară ca la carte”

25.04.2021, 11:35
Nadine, detalii despre viața ei la liceu. ”Sunt o tocilară ca la carte”
Nadine, detalii despre viața ei la liceu. ”Sunt o tocilară ca la carte”

Nadine Voindrouh a dat detalii despre cum este viața sa ca liceeană.

Nadine Voindrouh, în vârstă de 44 de ani, s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc grație proiectului ”Școala vedetelor”, de la televiziunea națională. De-a lungul anilor, vedeta a apărut la numeroase show-uri și a prezentat diverse emisiuni de televiziune. Este căsătorită cu Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un copil.

Nadine este elevă la liceu. Este în ultimul an de liceu  şi se pregăteşte de Bacalaureat. Vedeta a dat detalii despre viața sa ca liceeană la emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la postul de televiziune Prima TV.

Nadine, detalii despre viața ei la liceu.  ”La şcoală, acum, pentru prima dată am această experienţă fără frică”

Nadine are note foarte bune la școală, singura materie care îi dă bătăi de cap fiind geografia, notele obținute la această materie fiind 6 și 7. ”Sunt pregătită pentru orice oportunitate, chiar dacă am 44 de ani! (…) La şcoală, acum, pentru prima dată am această experienţă fără frică. Nu îmi este teamă de note, nu îmi este teamă că voi fi bătută acasă, nu îmi este teamă că profesorul mă va face de râs, mă va urechea, va urlă la mine sau că va râde cineva de mine! Ştii cât de bine se învaţă fără frică?”, a spus Nadine, potrivit click.ro.

”Le mulţumesc colegilor că atunci când s-a întâmplat să întârzii puţin, nu mi-a ocupat nimeni banca şi o singură dată o colegă s-a pus în banca mea şi am văzut-o împrăştiată. Înainte de pandemie ne lăfăiam în acele bănci duble şi mai toţi colegii mei stăteau cu cineva în bancă, dar eu, ca să respect modelul elevului care am fost atunci când eram copil, din cauză că aveam râie şi păduchi şi nimeni nu stătea cu mine în bancă, am fost tot timpul singură în bancă, în ultima bancă, în banca din colţ. Acum am respectat acel model şi am stat 5 ani singură în bancă… În capul meu, atunci, eram de ultima bancă”, a completat vedeta.

Nadine a vorbit și despre viciile pe care le avea și la care a reușit să renunțe: “M-am lăsat şi de fumat şi de alcool. Colegii mei se duceau la ţigară şi vroiam şi eu cu ei, dar nu m-am dus, pentru că eram în bătălia de a renunţa. Sunt o tocilară ca la carte şi mă ajută că nu fumez şi că nu beau. Am câştigat mult timp din lipsa de alcool şi atunci asta mi-a omorât viaţa socială, pentru că dacă nu bei şi nu fumezi, la cum îmi construisem eu viaţa, nu ai ce să faci cu mine”.

citește și...