Dan Capatos, amintiri de la Bacalaureat. ”Am picat”

03.03.2021, 15:59
Dan Capatos, amintiri de la Bacalaureat. ”Am picat”
Dan Capatos, amintiri de la Bacalaureat. ”Am picat”

Dan Capatos a trecut printr-o experiență neplăcută la examenul de Bacalaureat.

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, a luat o notă foarte mică, 3, la examenul de Limba și Literatura Română de la examenul de Bacalaureat. Acesta a avut o discuție cu o profesoară, care l-a dat afară din sala de examen.

”Am picat BAC-ul! Am fost prima generație care a dat BAC-ul oral la română. Noi am spart gheața! Șefa de comisie era o baborniță. O doamnă distinsă. În comisie era și diriginta mea. Zic: ”Gata, n-am nici o problemă!”. M-a întrebat baba aia ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi. Eu: ”Nu știu”. S-a mirat aia: ”Cuuuum, nu știi ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?!”. Eu, fiind diriginta de față și fiind prietenă cu noi, spun: ”Doamnă, eu nu ascult în gura la toți proștii!””, povestea Dan Capatos, potrivit revistei Viva.

Dan Capatos este  căsătorit și are un băiat

Dan Capatos este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica, împreună cu care are un băiat, Andrei. Într-un interviu, prezentatorul de televiziune a povestit cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață. „Așa ne-am și cunoscut, în redacție (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenități. Ne-am cunoscut în redacția unui ziar care nu a mai apărut”, a declarat Dan Capatos.

„Și eu, și Monica eram prinși în alte relații. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Și-a anulat nunta. Sper să ne ierte persoanele implicate. Faptul că suntem împreună demonstrează că atunci nu a fost o toană. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte”, adăuga moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Dan Capatos a spus, la o emisiune de la Antena Stars,  că băiatul lui, Andrei,  a moștenit o o boala pe linie paternă. „A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure – are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică“, detalia Dan Capatos.

citește și...