Ce spune Mugur Mihăiescu despre scandalul Revelionului TVR! Actorul se apără: ‘A fost o explozie de audiență față de ultimii 10 ani’

05.01.2021, 12:34
Ce spune Mugur Mihăiescu despre scandalul Revelionului TVR! Actorul se apără: 'A fost o explozie de audiență față de ultimii 10 ani'
Ce spune Mugur Mihăiescu despre scandalul Revelionului TVR! Actorul se apără: 'A fost o explozie de audiență față de ultimii 10 ani'

Programul difuzat de TVR1 în noaptea de Revelion a stârnit numeroase controverse în spațiul public.

Show-ul ‘Revelion la mine acas’, i-a avut ca protagoniști pe Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Dan Bittman și George Tănase.

Întreg programul de la TVR1 a fost regizat de Mugur Mihăescu, dar a stârnit reacții virulente ulterior. Emisiunea a fost catalogată drept ‘o bășcălie’.

Mugur Mihăiescu, despre scandalul Revelionului TVR

Toți protagoniștii au fost acuzați că au luat în derâdere pandemia și măsurile de distanțare și de protecție împotriva coronavirusului.

În schimb, Mugur Mihăescu se apără și susține că audiența din acest an a postului TVR1 a fost mai mare față de anii anteriori. În plus, el a mai adăugat că multora li s-a părut „excepțional” programul dintre ani difuzat de TVR.

Actorul a fost invitat în cadrul unei ediții speciale la Antena 3, unde a oferit detalii despre scandalul momentului.

‘Acest om căruia nu îi pronunț numele și-a permis să spună că sunt conspiraționist. Îi rog oficial pe conducătorii partidului acestuia, adică pe domnul Dacian Cioloș și pe domnul Dan Barna să îl demită din partid pe acest individ. Nu are ce căuta acolo unul cu apucături naziste, mai ales că vorbim de un partid progresist. Delirează. 

Când eram la Festivalul Arte și creații studențești în Timișoara am băgat o ‘șopârlă’ despre Nicolae Ceaușescu, au trimis tot publicul acasă, pentru că publicul se ridicase în picioare, dar, nu-i așa, el nu era educat, și pe urmă festivalul s-a ținut în spatele ușilor închise cu o comisie de 4-5 inși în fața ta’, a spus Mugur Mihăiescu.

Ce a spus Doina Gradea

Deputatul Iulian Bulai (Președintele Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în masă din Camera Deputaților) a spus pe Facebook că programul de la TVR1 a fost o bășcălie.

‘Pe banii noștri, TVR 1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie’, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Preşedintele-director general al SRTv, Doina Gradea, a luat atitudine în scandalul iscat la TVR1.

‘Mi-e greu să cred că domnia sa nu știe ce înseamnă bășcălie dar dacă, totuși, îi scapă sensul, îi pot spune că bășcălia e una, satira e altceva. Dacă la bășcălie se pricepe oricine (poate și dl. Bulai, nu știu, nu-l cunosc) la satiră nu toată lumea. Tocmai de aceea, pentru programul de Revelion, TVR a apelat la doi cunoscuți umoriști, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu: pentru a face comedie. Deci umor, satiră, comedie, nu bășcălie.

Eu nu am intervenit în propunerile de programe TVR pentru seara de Revelion. Experiența de zeci de ani în televiziune m-a învățat că cenzura (voi reveni la acest cuvânt) nu duce la nimic bun. Responsabilii TVR care au decis includerea acestui show în seara de Revelion își asumă acest program iar din cifrele de audiență rezultă că nu a fost o alegere greșită’, a declarat Doina Gradea, scrie Click! 

citește și...