Mugur Mihăescu, despre revenirea la TV. ”Sunt deschis la o reîntoarcere în televiziune”

29.12.2020, 11:41
Mugur Mihăescu, despre revenirea la TV. ”Sunt deschis la o reîntoarcere în televiziune”
Mugur Mihăescu, despre revenirea la TV. ”Sunt deschis la o reîntoarcere în televiziune”

Mugur Mihăescu a vorbit despre revenirea sa pe micile ecrane. Acesta a mărturisit că își dorește acest lucru.

Mugur Mihăescu, în vîârstă de 53 de ani, va putea fi văzut în noaptea dintre ani la TVR 1, în show-ul “Revelion la mine acas’, pe 31 decembrie, de la ora 23.00. Despre revenirea sa pe micile ecrane, dar și despre grupul umoristic ”Vacanța mare”, alături de care s-a bucurat de mare succes, a făcut acesta declarații într-un interviu pentru click.ro.

”Sigur, propuneri există nu numai de la TVR. Eu voi discuta cu toată lumea și în funcție de propunerea care mă va lasa să fiu eu însumi și să dau tot ce am eu mai bun în ceea ce mă privește ca artist, pe aceea o voi lua în considerare. Categoric, sunt deschis la o reîntoarcere în televiziune, dar ca Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu. Fostele personaje din Vacanța Mare, la revedere. Avem atât de multe de spus, avem atât de multe pe care le-am acumulat, datorită vârstei și unei vieți nebune pe care am dus-o, încât am zis că trebuie să împărtășim aceaste experiențe. Poate vom aduce din când în când crâmpeie din fostele personaje, poate vom face invitat special cu un fost personaj, sigur că da. Dar e cazul să fim noi înșine”, a explicat Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu: ”Viața m-a și îndepărtat de televiziune”

Mugur Mihăescu a explicat cum a fost participarea sa la emisiunea ”Masked Singer România”, de la Pro TV, unde a dat viață personajului Corbul, și a vorbit și despre colaborarea cu TVR pentru programul de Revelion.

”Am fost și eu surprins de ce turnură ia viața. Mereu mi-am dorit să mă surprindă viața ca să nu mă plictisesc. Și iată că atunci când mi s-au propus lucrurile pe care eu le simt cu adevărat, nu sunt forțat să fac anumite producții, mi se dă mână liberă să fiu eu însumi, să mă joc, să mă cunoască, să fiu lăsat să zbor în nebunia asta a mea nu am decât să zic “DA”. De la artă nu am zis “NU” niciodată”, a spus acesta.

”Viața m-a și îndepărtat de televiziune, pentru că m-am simțit încorsetat de a face aceleași lucruri efectiv de care mă săturasem eu, darămite lumea. Și asta se simțea. Și cu Masked Singer când mi s-a propus joacă aia nebună, așa cum am declarat acolo, m-am întors în copilărie. Așa de bine m-am simțit. Și la TVR am avut mână liberă și mi s-a spus să facem ce credem noi că ne reprezintă. Și am zis, “OK””, a încheiat el.

citește și...