FOTO & VIDEO / Elena Băsescu a uimit pe toată lumea. A fost una dintre măștile de la ”Masked Singer România”

10.10.2020, 09:26
FOTO & VIDEO  / Elena Băsescu a uimit pe toată lumea. A fost una dintre măștile de la ”Masked Singer România”
Elena Băsescu a uimit pe toată lumea. A fost una dintre măștile de la ”Masked Singer Rpmânia”

Elena Băsescu, fata cea mică a ex-președintelui României, Traian Băsescu, a uimit pe toată lumea cu apariția sa la emisiunea ”Masked Singer România”, transmisă de postul de televiziune Pro TV.

Elena Băsescu a fost una dintre vedetele care au participat la emisiunea ”Masked Singer România”, moderată de Jorge la Pro TV. Aceasta a fost ascunsă sub masca Uniucornului. În esiția de vineri, 9 octombrie 2020, a emisiunii respective, Unicornul a fost cel care s-a demascat. Toată lumea a fost surprinsă să vadă că sub masca personajului respectiv se afla fata cea miă a fostului președinte al României, Traian Băsescu.

”Am făcut doar pregătire pentru cântat, nu şi pentru prezenţa scenică şi dans. Cât despre identificarea cu personajul, am noroc că am două fetițe – desenele animate My Little Pony nu sunt doar la televizor, ci şi pe figurine, păpuşi sau hăinuţe. Trebuie însă să recunosc că, de la început de când producătorii mi-au propus personajul Unicornul, masca şi costumul în sine m-au cucerit”, a declarat Elena Băsescu pentru click.ro.

”Tocmai asta a fost şi ideea – să ies din zona mea de confort şi să fac ceva cu totul diferit. Dar nu e neapărat cel mai ușor lucru să faci asta când știi că se vor uita sute de mii sau milioane de oameni la tine. La fel este și în politică, doar că acolo este un teren pe care îl cunosc de mulți ani. Mă simt mai confortabil să vorbesc într-un sacou și o pereche de pantaloni decât să cânt într-un costum de unicorn”, a adăugat ea.

Ce crede Elena Băsescu că a dat-o de gol

Elena Băsescu a explicat, pentru sursa citată mai sus, care consideră ea că au fost indiciile care au dat-o de gol în emisiunea ”Masked Singer România”.

”Cred că indiciul cu ”Copiii căpitanului Grant”, cartea pe care Unicornul o citește copiilor în beta de indicii. Deci, legătura cu faptul că sunt mamă a fost făcută imediat. În plus, mereu când se pregătea Codin să spună ceva despre personajul meu, avea întipărită pe faţă expresia aceea: „te cunosc de undeva, dar nu ştiu unde să te iau””, a mai spus Elena Băsescu.

citește și...