Motivul pentru care Vanghelie ar fi bătut-o pe Oana Mizil! Cine este bărbatul pe care fostul primar ar fi gelos

28.07.2021, 10:34
Motivul pentru care Vanghelie ar fi bătut-o pe Oana Mizil! Cine este bărbatul pe care fostul primar ar fi gelos
Motivul pentru care Vanghelie ar fi bătut-o pe Oana Mizil! Cine este bărbatul pe care fostul primar ar fi gelos

Apar detalii șocante despre scandalul în care au fost implicați Marian Vanghelie și Oana Mizil. În urmă cu câteva zile, femeia a ajuns la spital, după ce ar fi fost agresată de fostul primar al sectorului 5. Tot scandalul ar fi fost declanșat de gelozie. 

Marian Vanghelie a recunoscut că s-a certat cu partenera lui, însă nicidecum că ar fi lovit-o. Gândul.ro a scos la iveală faptul că motivul altercației ar fi fost o criză de gelozie, iscată în urma unor mesaje pe care Oana Mizil le-ar fi schimbat cu Bogdan Diaconu pe Whatsapp.

Motivul pentru care Vanghelie ar fi bătut-o pe Oana Mizil

Sursa citată mai sus dezvăluie faptul că Marian Vanghelie ar fi luat foc când a surprins o discuție purtată de iubita lui și Bogdan Diaconu.

Fostul primar ar fi răbufnit și l-ar fi sunat pe Diaconu să-l amenințe cu bătaia. Ulterior, el i-ar fi cerut socoteală și Oanei Mizil. În timpul discuției aprinse, aceasta l-ar fi numit „pușcăriaș” și i-ar fi spus că „nu mai are mult” și se va duce la penitenciar. Acela ar fi fost momentul în care Marian Vanghelie ar fi agresat-o.

Pe de altă parte, fostul deputat Bogdan Diaconu a negat că ar avea vreo legătură cu Oana Mizil.

„Nu am absolut nicio legătură cu această poveste. Nu am mai vorbit cu doamna Mizil din 2016, de când mi-a încetat mandatul parlamentar”, a declarat, pentru Gândul, Bogdan Diaconu.

Marian Vanghelie neagă că ar fi bătut-o pe Oana Mizil

După ce totul a fost făcut public, Marian Vanghelie a decis să se apere. Acuzat de Oana Mizil de violență domestică, Marian Vanghelie a declarat:

„Sub nicio formă nu mi-am lovit soția. Este adevărat că ne-am certat, soției mele i-a crescut brusc tensiunea și i s-a făcut rău, așa că am chemat salvarea. Așa a ajuns Oana la spital, dar între timp cei de la salvare și de la spital au întrebat-o dacă vrea să depună plângere.

Ea a spus inițial că nu, apoi fiind foarte supărată a fost de acord să se instituie acest ordin de interdicție. Acum, totul este bine. Îmi pare rău că s-a creat această atmosferă. Repet, nu a fost vorba de vreo violență fizică. Doamne ferește! Ne-am certat și ei i-a crescut tensiunea. Însă acum suntem bine”, a declarat Marian Vanghelie pentru Gândul.

citește și...