Motivul pentru care Silvana Rîciu doarme cu pământul de pe mormântul mamei, lângă pat

13.10.2022, 22:32
Motivul pentru care Silvana Rîciu doarme cu pământul de pe mormântul mamei, lângă pat
Motivul pentru care Silvana Rîciu doarme cu pământul de pe mormântul mamei, lângă pat

Silvana Rîciu a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a mărturisit că doarme cu pământul de pe mormântul mamei, lângă pat. Cântăreața de muzică populară a explicat că în acest mod este mai aproape de cea care i-a dat viață.

Silvana Rîciu nu a depășit nici acum moartea mamei sale, la 21 de ani la funeralii. Mulți nu știu că artista și-a pierdut mama la o vârstă foarte fragedă, iar legătura maternă este puternică chiar și în ziua de azi. Ea a mărturisit că s-a simțit vinovată că nu a putut ajunge atât de des la mormântul mamei sale, așa că a găsit o soluție.

Un preot a fost cel care a sfătuit-o să ia pământ de pe mormântul mamei și să îl ducă în casă. Ideea a încântat-o pe solistă și a pus-o rapid în practică. În acest mod, Silvana Rîciu se poate ruga pentru sufletul femeii de fiecare dată când simte nevoia.

Silvana Rîciu doarme cu pământul de pe mormântul mamei

„Eu plângându-mă anii trecuți la părintele Efrem că nu reușesc să merg atât de des la mama la cimitir și să-i aprind o lumânare, m-a sfătuit să iau o mână de pământ de acolo, să o pun într-o cutiuță la mine acasă, între icoane și să aprind candela, să aprind lumină pentru sufletul celor de acolo.

Eu asta și fac, stă la loc de cinste în casa noastră cutiuța respectivă și în fiecare seară, atunci când ne facem rugăciunea toți, mă rog și pentru sufletele mamei, bunicii și a tuturor celor din neamul nostru care au plecat dincolo și au nevoie de rugăciunile noastre. Momentul despărțiriii de cea care ți-a dat viață este unul atât de dureros, încât nu poate fi depășit, iată, nici după 21 de ani în cazul meu”, a mărturisit artista pentru Antena Stars.

Silvana Rîciu a născut o fetiță la finalul lui 2020

Silvana Rîciu a devenit mamă pentru a treia oară la finalul lui septembrie 2020. Solista muzică populară, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit cum a reușit să rămână însărcinată la doar câteva luni de la nunta cu Nicușor Ioniță.

Silvana Rîciu și partenerul ei, Nicușor Ioniță, s-au căsătorit la finalul lui 2019. La vremea respectivă, artista mărturisea că are în plan să-și mărească familia. Zis și făcut. Solista a reușit să rămână gravidă la aproape 40 de ani pe cale naturală.

Ea a povestit că minunea s-a produs în urma unui program ”intensiv” de concepere care dura 7 zile pe săptămână. Fără rețineri, Silvana Rîciu a recunoscut că își chema soțul mai repede acasă pentru a face amor cu ea.

„După nuntă, prima dată am încercat să ramân însărcinată în octombrie. Eu mi-am calculat perioada fertilă, am și extins-o o zi înainte, una după, ca să fiu sigură, dar nu s-a întâmplat în luna aceea. Și bine că nu s-a întâmplat pentru că am avut intervenții stomatologice destul de grele și ar fi trebuit să fac întrerupere de sarcină din cauza anesteziilor.

Apoi am intrat în post, de sărbători nu se face așa ceva, iar pe 4 ianuarie am rămas însărcinată. Nicușor mi-a tot luat teste de fertilitate, de ovulație, ca să știm când e perioada bună. Noi am plănuit totul, nu se putea să ratăm și luna aia”au mărturisit Silvana si Nicușor pentru Star Popular.
citește și...