Cum a început povestea de dragoste dintre Silvana Rîciu și soțul ei. ”Mie îmi era foarte greu să trec de la relația de prietenie la una de iubire”

01.09.2022, 14:47
Cum a început povestea de dragoste dintre Silvana Rîciu și soțul ei. ”Mie îmi era foarte greu să trec de la relația de prietenie la una de iubire”
Cum a început povestea de dragoste dintre Silvana Rîciu și soțul ei

Interreta de muzică populară Silvana Rîciu a dezvăluit cum a început povestea de dagoste dintre ea și actualul său partener de viață, Nicușor Ioniță. cei doi s-au căsătorit în anul 2019. ”Mie îmi era foarte greu să trec de la relația de prietenie la una de iubire”, a mărturisit artista de folclor la un post de televiziune.

Silvana Rîciu este o cunoscută interpretă de muzică populară. În plan personal, Silvana Rîciu a devenit mămică pentru a treia oară în data de 24 septembrie 2020. Artista a adus pe lume o fetiță care a primit numele Anastasia. Silvana Rîciu mai are doi copii, Andrada și Luca, dintr-o relație anterioară. Artista s-a căsătorit cu artistul Nicușor Ioniță, în toamna anului 2019.

La postul de televiziune Antena Stars, Silvana Rîciu a dezvăluit cum a început povestea de iubire dintre ea și cel care îi este partener de viață. Aceasta a mărturisit că i-a fost greu să treacă de la relația de prietenie la relația de iubire.

Cum a început povestea de dragoste dintre Silvana Rîciu și soțul ei. ”I-am spus lui că, dacă relația merge, continuăm, iar dacă nu, nu spunem nimănui că am fost împreună”

„Noi încercăm să avem o relație, la noi a fost o discuție prealabilă, nu că ne-am trezit noi pupându-ne, iubindu-ne și că n-am mai avut ce să facem. Nu! La noi a fost un plan, am văzut că începem să simțim niște lucruri și mi-a zis el că să încercăm totuși să avem o relație. Am stat eu, m-am gândit, am zis să fac o alegere cu capul de data asta, că nu eram doar eu la mijloc, erau și copiii mei, care trebuiau să aibă o relație foarte bună cu un viitor soț”, a declarat Siilvana Rîciu, potrivit spynews.ro.

„I-am spus lui că, dacă relația merge, continuăm, iar dacă nu, nu spunem nimănui că am fost împreună, ne despărțim amiabil și ne păstrăm prietenia pe care o avem. Am început cu pași mici, cu câte un sărut stingher, rușinos, pentru că mie îmi era foarte greu să trec de la relația de prietenie la una de iubire. Eu mă simțeam complet stângace, îmi era rușine”, a adăugat cântăreața de muzică populară.

Artista a explicat că discuțiile care mai apar între ea și partenerul său de viață sunt legate de copii: „Mai avem probleme. Ne contrazicem că eu educația o văd într-un fel, el în alt fel. Vom vedea peste ani că din toată nebunia asta a ieșit ceva atât de frumos și ne vom bucura cu siguranță de faptul că fiecare dintre ei va fi un copil realizat, dar și un om mare, așa cum visăm noi să vedem români adevărați aici, în țara noastră”.

citește și...