Motivul pentru care Paula Seling a devenit vegetariană. ”E oribil. Am decis să nu mai particip la aşa ceva”

19.12.2021, 13:59
Motivul pentru care Paula Seling a devenit vegetariană. ”E oribil. Am decis să nu mai particip la aşa ceva”
Motivul pentru care Paula Seling a devenit vegetariană. ”E oribil. Am decis să nu mai particip la aşa ceva”

Cântăreața Paula Seling, în vârstă de 42 de ani, a decis, în urmă cu ceva timp, să devină vegetariană. Artista a explicat, în cadrul unui interviu, care a fost motivul pentru care a luat această hotărâre. ”E oribil. Am decis să nu mai particip la aşa ceva”, a declarat binecunoscuta artistă. Aceasta a mărturisit că se simte mai bine ca niciodată și că este într-o formă fzică foarte bună.

Paula Seling a acordat un interviu pentru clickpentrufemei.ro, în care a vorbit despre stilul ei de viață. Artista a mărturisit ce anume a determinat-o să devină vegetariană.

”Chiar vegană, adică am scos din alimentaţie orice produs de origine animală, inclusiv peştele şi fructele de mare. Prima oară am renunţat la carne în urma vizionării documentarului „Generaţia Fast Food“, unde am văzut cum industria alimentară tratează animalele. E oribil. Am decis să nu mai particip la aşa ceva. Apoi, în urmă cu patru ani, am citit nişte materiale despre nutriţie, am vizionat câteva documentare şi am înţeles beneficiile vieţii vegane. Apoi totul a culminat cu explicaţiile domnului Dr. Liviu Deacu despre nutriţie şi cum e bine să ne hrănim. Mă simt în echilibru acum”, a explicat aceasta.

Motivul pentru care Paula Seling a devenit vegetariană. ”Mă simt ca la 20 de ani”

Paula Seling a mărturisit că stilul de viață pe care îl are acum o ajută foarte mult: ”Mă simt ca la 20 de ani. Alerg aproape zilnic, fac sport şi nu obosesc. Muncesc enorm, traversez continente, am nopţi nedormite şi tot OK sunt. Este incredibil câtă energie pot să am”.

Întrebată cum arată meniul său de sărbători, cântăreața a declarat: ”Exact ca al oricărui roman, doar că există variante vegane ale tuturor preparatelor specifice Crăciunului: sarmale cu soia şi ciuperci, răcituri întărite cu Agar Agar, cu ciuperci sau seitan, chiftele de ciuperci cu soia, salată după reţeta „beof“, fără carne şi cu maioneză vegetală. E foarte uşor. Mai ales că… eu mănânc foarte puţin”.

Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura

Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978 în Baia Mare. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. A studiat canto și pian. Împreună cu interpretul Ovi, Paula Seling a reprezentat România la Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a. În plan personal, Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura din anul 2005. Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Paula Seling a povestit cum a început relația ei cu Radu Bucura.

”Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit, a declarat Paula Seling.

citește și...