Motivul pentru care Oana Roman se îngrășa. ”Nu era pentru că băgam în mine ca un tanc”

09.07.2020, 12:44
Motivul pentru care Oana Roman se îngrășa. ”Nu era pentru că băgam în mine ca un tanc”
Motivul pentru care Oana Roman se îngrășa. ”Nu era pentru că băgam în mine ca un tanc”

Oana Roman a povestit, la o emisiune de televiziune, care au fost motivele care au făcujt-o să se îngrașe în trecut.

Oana Roman a mărturisit că a fost victima bulling-ului și că a căzut în depresie, motiv pentru care a luat în greutate în trecut.

”Eu am fost victima bullying-ului 20 și ceva de ani. A fost foarte greu, mai ales că nu le-am răspuns acestor oameni. Oamenii ăștia și-a făcut păcate pentru trei generații pentru că nu au știut de ce am ajuns eu așa.

Eu eram un copil care făcea sport. După Revoluție, n-am mai avut așa ceva, m-am trezit într-o lume pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Am căzut într-o depresie foarte gravă, am fost rupră de prietenii de la școală. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat foarte mult”, a explicat Oana Roman la emisiunea ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

”La mine această problemă nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că am trecut printr-o depresie foarte gravă”, a mai spus vedeta.

Ea a vorbit și despre bancurile care s-au făcut pe seama ei în perioada în care avea probleme cu greutatea.

”S-au făcut site-uri cu bancuri despre mine, dar niciunul dintre ei n-a vrut niciodată să afle despre ce e vorba”, a afirmat aceasta.

A slăbit spectaculos în ultima vreme

Oana Roman a trecut printr-o transformare de look spectaculoasă în  ultima perioadă de timp. Fiica fostului premie al României, Petre Roman, a slăbit foarte mult și acum afișează o siluetă foarte bine conturată, cu care a impresionat pe toaă lumea.

Vedeta a mărturisitcă a dat jos 12 kilograme în cinci luni.

“Rezultatul a fost așa: pe măsurătoare, eu slăbisem 14 cm solduri, 12 cm în talie… Adică, în cinci luni am dat jos vreo 12 kg. Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen”, a declarat Oana Roman.

”În noiembrie am dat startul acestor proceduri combinate cu o dietă pe care mi-am creat- o singură. Spre exemplu, pe mine mă frustrează foarte tare când știu că nu am voie să mănânc ceva. Am zis așa, am voie orice în cantități mici și mănânc acum orice în cantități mici.

Mi-e poftă de ciocolată, mănânc două pătrățele de ciocolată, mi-e poftă de pâine, mănânc o felie de pâine prăjită. Dimineața beau doar cafea, dacă mi-e foame mănânc un biscuite low carb, iar prima mea masă e după ora 14. Mănânc mult pește, friptură, salate, fructe de mare”, a mai spus ea recent.

citește și...