Motivul pentru care Nicoleta Nucă nu-și dorește copii. ”Mai răruț că-i mai drăguț”

27.09.2020, 12:17
Motivul pentru care Nicoleta Nucă nu-și dorește copii. ”Mai răruț că-i mai drăguț”
Motivul pentru care Nicoleta Nucă nu-și dorește copii. ”Mai răruț că-i mai drăguț”

Cântăreața Nicoleta Nucă a explicat care este motivul pentru care nu-și dorește copii deocamdată. Artista a mărturisit însă că ar vrea să devină mămică peste câțiva ani.

Nicoleta Nucă le-a mărturisit celor care o urmăresc în mediul onine că nu vrea să aibă copii, cel puțin deocamdată.

”La momentul potrivit, cu siguranță îmi doresc să am. Dar nu acum, pentru că momentan nu-mi doresc deloc copii și nici în viitorul apropiat. Nu mă simt pregătită pentru acest pas. Acum mă aflu în faza în care-mi plac copiii care nu sunt ai mei, să nu-mi petrec foarte mult timp cu ei. Ci doar așa, mai răruț, că-i mai drăguț. Dar, la momentul potrivit, îmi doresc un copil al meu și aș vrea să și adopt vreo doi”, a spus artista, citată de spynews.ro.

Cine este Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă, în vârstă de 26 de ani, este o interpretă de muzică ușoară și pop, originară din Republica Moldova, stabilită în România. În 2014 a participat la emisiunea ”X Factor”, de la Antena 1, unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova.

Nicoleta Nucă a locuit o perioadă în Italia și a participat și la emisiunea ”X Factor” de acolo, după cum mărturisea într-un uinterviu pentru publicația Formula AS.

”În acei patru ani, de când stăteam în Italia, participasem deja la multe concursuri de canto (pe majoritatea le-am şi câştigat) şi începusem să-mi fac legături cu diverse persoane din industria mu­zicii. Acolo, însă, ca să izbuteşti în domeniul mu­zical, e mai greu decât în România, “jocurile de culise” sunt mult mai murdare.

Totuşi, mi-am zis să-mi încerc norocul la varianta italiană a emisiunii “X Factor”, unde, din 60.000 de concurenţi din întreaga ţară, am ajuns până în ultimii 50, dar în acea etapă m-am oprit, pentru că talentul vocal nu mai conta, în finală ajungeau exclusiv concurenţii care aveau relaţii solide. În Italia, jocurile de culise sunt mai murdare decât în România. Relaţiile func­ţionează intens. Asta, alături de “stimulentele” fi­nan­ciare sau de cele de natură intimă. Or, eu mergeam pe varianta talentului şi a corectitudinii, care se pare că nu exista decât în mintea mea”, povestea artista.

citește și...