Motivul pentru care Jojo nu s-a căsătorit cu Paul Ipate. ”Eu nu-l iubesc pentru numele lui”

05.08.2020, 12:09
Motivul pentru care Jojo nu s-a căsătorit cu Paul Ipate. ”Eu nu-l iubesc pentru numele lui”
Motivul pentru care Jojo nu s-a căsătorit cu Paul Ipate. ”Eu nu-l iubesc pentru numele lui”

Deși s-au făcut numeroase speculații despre relație ei cu actorul Paul Ipate, Jojo a mărturisit că nu este căsătorită cu acesta. Vedeta a explicat și care este motivul pentru care nu au făcut acest pas.

Într-un interviu pe care l-a acrodat revistei Viva, Jojo a explicat că nu este căsătorită cu actorul Paul Ipate, cel cu care formează un cuplu de mai mulți ani.

”Paul e jumătatea mea. Mă surprinde în fiecare zi cu blândețea lui, inteligența, umorul şi iubirea lui necondiționată…

Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul”, a declarat actrița.

Întrebată dacă contează actele într-o poveste de dragoste, Jojo a declarat răspicat:

”Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu”.

Au sărbătorit șase ani de relație

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel, Achim, din primul mariaj. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

În data de 13 iulie 2020, Jojo și partenerul ei de viață, Paul Ipate, au aniversat șase ani de relație.

”Când l-am întâlnit pe Paul Ipate nu îmi imaginăm că este posibil să găsesc un partener de viață cu care să am atâtea lucruri în comun. Un om care să ne iubească pe mine și Achim până la cer și după și care să fie în stare să meargă până la capătul lumii pentru noi.

Nu credeam că poți râde la fel zile în șir și ani în șir și că iubirea se poate transforma în ceva și mai puternic pe măsură ce trec anii. Pe 13 iulie împlinim șase ani împreună. Aseară am sărbătorit alături de copii și de noii noștri prieteni într-un cadru de vis, aici în Skiathos.

Nu mi-am imaginat că vom împlini șase ani împreună într-un cadru magic. I-am rugat pe copii să ne fotografieze că să ne amintim peste ani de noi, acum: încă tineri, fericiți, în paradis, în formulă completă”, a scris Jojo pe contul său de socializare la vremea respectivă.

citește și...