Paul Ipate și-a vărsat năduful. ”Cu riscul de a fi înjurat”

15.03.2020, 13:38
Paul Ipate și-a vărsat năduful. ”Cu riscul de a fi înjurat”

Actorul Paul Ipate este dezamăgit de comportamentul anumitor persoane, care nu țin cont de regulile de izolare impuse de autorități în lupta cu coronavirusul și ies în barui, terase și mall-uri, fără să le pese de cei din jur.

Pe cei care se comportă astfel, Paul Ipate i-a numit inconștienți și egoiști. Actorul și-a vărsat năduful pe pagina sa de socializare, und a spus exact ce părere are despre  comportamentul anumitor persoane.

”Cu riscul de a fi înjurat, cred că toți oamenii care se comportă ca și când ar fi în vacanță perioada asta și ies prin baruri, terase, mall-uri, tot felul de spații aglomerate, sunt inconștienți, n-au pic de empatie și sunt egoiști. Nu mai poate fi vorba de lipsă de informație. E pe toate posturile, pe toate canalele media: stați fraților acasă.

Nu se întâmplă nimic dacă ne izolăm o perioadă pentru a preveni răspândirea. Poate că sunteți relaxați pe principiul ”suntem tineri, nouă nu ni se întâmplă nimic.” Ok, dar nu aveți părinți, bunici, prieteni mai în vârstă?”, a precizat el.

Paul Ipate formează o familie alături de binecunoscuta actriță Jojo, pe numele său real Cătălina Grama. Din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță care se numește Zora.

Pandemia de coronavirus face ravagii în toată lumea, inclusiv în țara noastră. Numărul cazurilor confirmate de COVID-19 ajuns la 123 în România. Nouă persoane au fost vindecate. La nivel național, 2.652 de persoane sunt în carantină, iar alte 14.573 sunt izolate. Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va decreta starea de urgență începând de luni.

citește și...