Jojo, despre criza creată de coronavirus. ”Nu știi ce ai până nu pierzi acel ceva”

14.03.2020, 12:25
Jojo, despre criza creată de coronavirus. ”Nu știi ce ai până nu pierzi acel ceva”

Jojo a transmis un mesaj prin care înseamnă oamenii să profite de faptul că sunt izolați în casă în urma epidemiei de coronavius pentru a se bucura de prezența celor dragi.

Mesajul transmis de Jojo este unul emoționant,, în care vorbește despre cât de importantă este familia.

”Iubirea e cel mai puternic leac. Faptul că pot fi aproape de familia mea pentru mine este cel mai important lucru din lume. Azi o să mă opresc rapid la un magazin mic să îmi fac provizii de foi veline și plastilină pentru că am mult de desenat și modelat cu micuții mei. La mine plastilina chiar îi ține ocupați și fericiți mult timp. Pe Zora cel puțin o oră!:) În rest… citim și privim știrile că voi toți și ne păstrăm cumpătul.

Acum avem tot timpul din lume: pentru citit, iubit, gătit, introspecție, compasiune, tolerantă, veselie, pictură și imaginație.
Se spune că nu știi ce ai până nu pierzi acel ceva. Cumva însă ești conștient de ceea ce ai, însă nu până la capăt. Astfel de clipe ne pun cumva pe gânduri. Și ne îndeamnă să ne întoarcem la noi și la ai noștri”, a mărturisit vedeta.

Actrița pune accent pe cât de importante sunt persoanele dragi și îi îndeamnă pe prietenii ei virtuali să profite de faptul că stau în case din cauza coronavirusului pentru  a petrece timp prețios alături de familie.

”În astfel de momente realizăm că viața nu reprezintă proiecte, bani, ambiție, realizări mărețe, ci mult mai mult decât atât. Viața e binecuvântarea de a avea pe cineva lângă ține care te iubește și îți împărtășește ideile. Cineva cu care poți vorbi sau îți poate oferi o mângâiere. Viață înseamnă să poți râde în hohote când copilul tău râde alături de ține. Și mai presus de toate, viața înseamnă în primul rând sănătate și libertate. Viața ne încearcă în fel și chip. Acum am primit încercarea asta, însă avem privilegiul cei mai mulți dintre noi să fim alături de cei pe care îi iubim. Îi sunt recunoascătoare lui Dumnezeu că pot fi alături de ei. Mai ales în astfel de clipe”, a mai spus ea.

Bilanțul cazurilor de coronavirus în România a ajuns la 97. Au fost înregistrate 36 de cazuri noi în doar 24 de ore, vineri. Inclusiv un copil de un an a fost diagnosticat c noul coronavirus. Printre cei infectați se număă un senator PNL și doi medici, unul dintre aceștia fiind managerul spitalului ”Gerota. Șase dintre pacienți au fost declarați vindecați. România se pregătește de scenariul 3. Scenariul 3 se aplică atunci când se înregistrează între 101 și 2.000 de cazuri. Atunci se va face un triaj la fiecare spital, iar cazurile de coronavirus vor avea prioritate. Spațiile pentru tratarea bolnavilor vor fi mărite și vor fi aduși medici suplimentari. Aproape 5.100 de oameni au murit până acum din cauza pandmiei, iar peste 145.000 de persoane au fost infectate cu virusul 2019-nCoV.

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel dintr-un mariaj anterior. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

citește și...