Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului! Fostul afacerist a pierdut toți banii. Unde a ajuns să locuiască acum

07.05.2020, 11:21
Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului! Fostul afacerist a pierdut toți banii. Unde a ajuns să locuiască acum

Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului! Fostul soț al Monicăi Gabor este de nerecunoscut după ce a pierdut toți banii.

Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului! Fostul afacerist a pierdut toți banii.

Din vârful topului de milionari, fostul afacerist ajunsese să locuiască acum într-un apartament cu chirie din zona Colentina și să conducă o mașină la mâna a doua. El a pierdut vila luxoasă de la Izvorani, evaluată la un milion de euro.

Irinel Columbeanu a fost dat afară din apartamentul din Cosmopolis din cauza datoriilor. El se mutase acolo în luna septembrie a anului trecut. Irinel Columbeanu acumulase datorii de 1.800 de lei la întreținere, iar chiria nu o mai plătise de două luni.

Dacă înainte conducea numai mașini de lux, Rolls Royce acum Bentley, Irinel Columbeanu a ajuns acum să conducă numai mașini vechi, care nu valorează mai mult de 5000 de euro.

Mai mult de atât, acesta i-ar fi cerut ajutorul chiar și fostei neveste, Monica Gabor, însă a fost refuzat.

‘Irinel a sunat-o pe Monica. A lăsat ruşinea la o parte şi i-a spus că are nevoie de nişte bani şi i-a explicat ce probleme are. Monica are un tată de întreţinut, o are şi pe fiica ei Irina în America, aşa că nu i-a spus din prima «Da». Este o situaţie grea pentru el. De când a pierdut toată averea, abia se mai întreţine’, au povestit pentru Click! surse din anturajul lui Irinel Columbeanu.

În trecut, Irinel Columbeanu avea o avere imensă, de 70 de milioane de euro. După ce a luat un credit de 5,1 milioane de euro, afacerile acestuia au început să eșueze. Columbeanu a pierdut astfel 56 de terenuri în Ciolpani, zona în care şi-a construit impresionanta vilă de lângă lacul Snagov.

 

citește și...