Motivul pentru care Irina Loghin a renunțat să mai consume carne. ”Pur și simplu m-am prăbușit pe scenă”

06.04.2021, 10:51
Motivul pentru care Irina Loghin a renunțat să mai consume carne. ”Pur și simplu m-am prăbușit pe scenă”
Motivul pentru care Irina Loghin a renunțat să mai consume carne. ”Pur și simplu m-am prăbușit pe scenă”

Interpreta de muzică populară Irina Loghin a dezvăluit care a fost motivul pentru care, cu ani în urmă, a decis să renunțe la consumul de carne. Artista a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută.

Cântăreața de muzică populară Irina Loghin a renunțat la consumul de carne în urmă cu foarte mulți ani. Îndrăgita artistă a decis să scoată carnea din alimentația sa după ce a făcut o intoxicație alimentară în timpul unui turneu.

”Eram la Sibiu, în turneu, alături de colegul meu, Benone Sinulescu. La restaurant, am comandat o friptură de vită, după care mi-a fost rău. Pur și simplu m-am prăbușit pe scenă. Țin minte că au chemat imediat Salvarea. Am făcut o intoxicație alimentară, altceva nu consumasem în ziua aceea și, de atunci, am zis ”Gata, nu mai mănânc deloc, niciun pic de carne!”. Sigur că m-am axat pe preparatele din pește. Și sarmalele le fac tot din carne de pește, iar, în rest, consum soia. Acest minunat aliment din care îmi fac lapte, brânză tofu, drob și chiar și maioneză de post”, a povestit Irina Loghin, citată de playtech.ro.

Irina Loghin, interzisă la TV pe vremea comunismului

Irina Loghin a povestit, într-un interviu pentru revista Taifasuri, că a cântat la 15 Revelioane pentru familia Ceușescu.

De asemenea, celebra cântăreață de muzică populară a dezvăluit și cum a ajuns să fie interzisă la TV în anii comunismului. Timp de opt ani, aceasta nu a mai avut voie să cânte nicăieri.

„Timp de 15 ani mi-am petrecut Revelionul cântând pentru familia Ceauşescu. Primeam telefon de la Ministerul Culturii, îmi spuneau că sunt chemată şi mă duceam, că nu aveam ce să fac. Dar Crăciunul îl petreceam întotdeauna alături de familie. Iar apoi m-au interzis în 1982. Se spunea că Elena Ceauşescu era geloasă pe mine, pentru că eram mult prea iubită de public. Dar eu ştiu că a fost mâna unor colegi «binevoitori», care au spus că eu cântam melodii indecente, ceea ce nu era adevărat. Timp de opt ani nu am mai avut voie să cânt pe nicăieri. Primeam mii de scrisori, se zvonea că sunt în puşcărie, veneau oamenii din provincie special să mă caute, să afle ce e cu mine. În acest timp am mai cântat, dar în mare secret. Oamenii mă doreau pe scenă, dar era extrem de greu să ajung la ei”, a mărturisit Irina Loghin, potrivit revistei Viva.

citește și...