Legătura neștiută dintre Cornelia Catanga și familia Ceaușescu. ”L-am ales ca naș pentru fiul nostru”

21.11.2020, 12:39
Legătura neștiută dintre Cornelia Catanga și familia Ceaușescu. ”L-am ales ca naș pentru fiul nostru”
Legătura neștiută dintre Cornelia Catanga și familia Ceaușescu. ”L-am ales ca naș pentru fiul nostru”

Interpreta de muzică de petrecere Cornelia Catanga a dezvăluit ce legătură există între ea și familia fostului dictator comunist Nicolae Ceaușescu.

Cornelia Catanga anunța recent să s-a separat de soțul ei, Aurel Pădureanu, încă din luna aprilie, însă fără a explica care au fost motivele care au dus la despărțire. Ulterior, și partenerul de viață al artistei a făcut declarații despre despărțirea lor. Cei doi au împreună un fiu, Alexandru, care a fost botezat de fratele dictatorului Nicolae Ceaușescu, Ion Ceaușescu, după cum a dezvăluit interpreta de muzică de petrecere pentru impact.ro.

”Pentru Nicolae Ceaușescu n-am prea cântat, ci pentru Ion, fratele lui Nicolae, și pentru Nicu Ceaușescu, fiul lui. Ion îmi știa toate versurile, de pe rost, dacă te încurcai te completa el, îi plăcea piesa ”Aseară fusei la bal și m-a furat un țigan!”, nici nu mai știu toate versurile, era o piesă la modă p-atunci, fiecare solist avea versurile lui. Pe Ion Ceaușescu l-am ales ca naș pentru fiul nostru, Alexandru e botezat de el. Ion Ceaușescu a murit anul acesta, din păcate nu am ajuns la înmormântare, din cauza pandemiei”, a spus Cornelia Caranga.

Ce amintiri are Cornelia Catanga cu Nicu Ceușescu, fiul lui Nicolae și al Elenei Ceaușescu

Cântăreața de muzică de petrecere a vorbit și despre Nicu Ceușescu, fiul cel mic al lui Nicolae și al Eleni Ceușescu. Artista a afirmat că acesta îi plăcea foarte mult pe ea și pe soțul ei, Aurel Pădureanu.

”Nicușor ne plăcea enorm ca artiști, și pe mine și pe soțul meu, Aurel Pădureanu, a zis să stăm pe lângă el, la petreceri, îi cântam piese de inimă albastră. Pe atunci, Nicușor era îndrăgostit de Jeanina Matei, superba solistă, venea cu ea, apoi ea s-a mutat în Italia, i-a despărțit Elena Ceaușescu, n-o suporta că era foarte frumoasă. El însă o sorbea din priviri, stăteau cuminți și asistau la petrecere”, a mărturisit Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga a povestit și de ce a ajuns pe mâna miliției în epoca comunistă. ”Păi, nu era chef fără mine. Am debutat cântând la acordeon. M-a luat sub aripa ei ocrotitoare solista Romica Puceanu. Cu ea am trecut și prin multe aventuri. În 1984, după un spectacol susținut la Sala Polivalentă, a venit Miliția, mi-au pus cătușele și m-au băgat într-un Jeep, cu geamuri fumurii. Pe mama nu au lăsat-o cu mine. O seară am stat la secție, a venit Romica Puceanu să mă ia de acolo. Eram acuzată că am cântat piese cu versuri obraznice și că spectatorii au aruncat cu bani pe scenă, însă eu nu am luat nici un leu. Au măturat banii, i-au pus pe făraș, și i-au împărțit lăutarii, între ei. Erau cam 7.000 de lei”, a mai dezvăluit Cornelia Catanga pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...