Motivul pentru care Catinca Roman nu s-a căsătorit niciodată. ”Probabil că m-a marcat, inconștient”

06.11.2022, 12:18
Motivul pentru care Catinca Roman nu s-a căsătorit niciodată. ”Probabil că m-a marcat, inconștient”
Motivul pentru care Catinca Roman nu s-a căsătorit niciodată

Catinca Roman, în vârstă de 55 de ani, a făcut declarații despre viața sa personală. Creatoarea de modă a explicat care a fost motivul pentru care nu a ajuns niciodată în fața altarului. ”Probabil că m-a marcat, inconștient”, a mărturisit ea. Catinca Roman are o fată, care se numește Calina, din relația cu Petre Dumitrescu.

Catinca Roman este mama unei fete care se numește Calina. Vedeta a decis, în urmă cu peste 20 de ani, să aducă pe lume copilul fără a fi căsătorită. Tatăl Calinei este Petre Dumitrescu, fost component al trupei de dans a lui Cornel Păsat. Părinții Calinei s-au despărțit când ea era doar un bebeluș de opt luni.

Catinca Roman a explicat de ce nu s-a căsătorit niciodată.

Motivul pentru care Catinca Roman nu s-a căsătorit niciodată. ”Poate, pur și simplu, nu mi-am găsit partenerul care trebuia”

„Am făcut multe greșeli. Sunt un om imperfect, ca toată lumea…M-am grăbit un pic cu alegerea meseriei…Cred că mi-ar fi plăcut să fiu medic…Faptul că am făcut un copil atunci, necăsătorită, cu un bărbat mult mai tânăr decât mine a fost ceva atroce, acum este super cool. Probabil că m-a marcat, inconștient, divorțul părinților. Poate, pur și simplu, nu mi-am găsit partenerul care trebuia. Nu scrie nicăieri că trebuie să-l găsești. Pe bărbații de vârsta mea cred că îi sperii un pic, li se poate că sunt foarte excentrică”, a declarat Catinca Roman, potrivit kanald.ro.

Catinca Roman a trecut printr-o tragedie de curând. În data de 20 septembrie 2022, tatăl Catincăi Roman, Iosif Zilahy, a încetat din viață la vârsta de 90 de ani. Mioara Roman și Iosif Zilahy au fost căsătoriți timp de 12 ani, din mariajul lor rezultând Catinca. Despre momentele dificile prin care a trecut în ultima perioadă a mai făcut vedeta declarații: „Am avut probleme cu mama, de sănătate. Ceva probleme de sănătate cu Calina, după care a intervenit evenimentul cu moartea tatălui. Am avut depresie, am avut insomnii, am avut stări de anxietate… Tata a vrut să fie incinerat și să nu fie nimeni, să fiu doar eu, numai că toți prietenii lui a vrut să vină să-și ia rămas bun… A lăsat un gol destul de mare, adică, și acum, după aproape o lună, mă trezesc că îmi caut telefonul să-l sun”.

citește și...