Experiența dramatică prin care a trecut Calina, fata Catincăi Roman. ”A început să ardă tot panoul electirc”

31.01.2021, 13:49
Experiența dramatică prin care a trecut Calina, fata Catincăi Roman. ”A început să ardă tot panoul electirc”
Experiența dramatică prin care a trecut Calina, fata Catincăi Roman. ”A început să ardă tot panoul electirc”

Calina, fata Catincăi Roman, a avut parte de o experiență extrem de neplăcută, după ce bucătăria casei sale a luat foc.

Calina a avut parte de un incident teribil în ultima zi a anului 2020, atunci când i-a luat foc bucătăria. fata Catincăi Roman le-a povestit fanilor ei de pe rețelele de socializare despre experiența cumplită prin care a trecut.

”Am pățit un mic incident pe 31, înainte de Anul Nou. Mai exact, mi-a ars bucătăria. Eu mă mutasem într-un apartament destul de vechi, cu pereți înalți”, a povestit Calina, potrivit spynews.ro.

Experiența dramatică prin care a trecut Calina, fata Catincăi Roman. ”Foarte puțini oameni s-au oferit să ne ajute”


Calina a explicat că întâi a luat foc panoul electric. „Din păcate, când am ajuns acasă cu ce aveam de băut, pentru că voiam să ieșim să ne petrecem de Anul Nou, am închis frigiderul și dintr-odată, din dulap, unde se afla acest panou de electricitate a început să iasă un fum foarte negru și foarte mult. O mică flacără și din aceea o flacără foarte mare. A început să ardă tot panoul electric. Practic, a început să ardă bucătăria”, a detaliat ea.

Fata Catincăi Roman a mărturisit că au fost foarte puține persoane care i-au sărit în ajutor. „M-am speriat foarte tare, prima reacția a fost să urlu la prietenul meu să-i arăt ce se întâmplă, pentru că nu știam ce să fac, dacă să arunc cu apă, nu aveam niciun extinctor în casă. N-am avut ce să facem decât să ieșim în stradă și să strigăm după ajutor. Vreau să vă zic că foarte puțini oameni s-au oferit să ne ajute. Toți vecinii mei au ieșit la geam să se uite la mine cum eu și prietenul meu urlam după ajutor, pentru că ardea tot blocul. Până la urmă s-a oferit un domn destul în vârstă să vină cu noi sus să vedem în ce stadiu se află bucătăria. Ne era destul de frică să urcăm. Nu mai aveam ce să facem cu extinctorul, pentru că focul era deja foarte mare și dacă intram în bucătărie riscam să ni se facă rău din cauza fumului, să leșinăm. A fost o experiență foarte ciudată, care m-a făcut să realizez o grămadă de lucruri”, a mai spus Calina.

”Pe mine această experiență m-a schimbat radical. A trebuit să mă mut a treia oară într-un an”, a încheiat tânăra.

citește și...