Motivul pentru care Cătălin Moroșanu a ales să se mute la București! Soția lui va rămâne la Iași

08.08.2021, 10:16
Motivul pentru care Cătălin Moroșanu a ales să se mute la București! Soția lui va rămâne la Iași
Motivul pentru care Cătălin Moroșanu a ales să se mute la București! Soția lui va rămâne la Iași

Cătălin Moroșanu are planuri mari pentru viitor! După emisiunea „Survivor România” 2021, ”Moartea din Carpați” este pe cai mari. El își va deschide o sală de lupte în București, motiv pentru care se va muta singur în Capitală. 

Cătălin Moroșanu a ales să se mute la București pentru că își va deschide propria academie sportivă, care-i va purta numele, unde cursanții vor putea învăța mai multe stiluri de luptă. Familia lui va rămâne la Iași.

Cătălin Moroșanu se mută în Capitală

Soția lui Moroșanu, Georgiana, este medic stomatolog, și deține o clinică dentară în Iași, astfel nu-și va putea însoți partenerul în București.

”Îmi doresc să deschid o sală de kickbox. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu voi merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici.

Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo. Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinica dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici, ca să mă ocup de sală”, a declarat Cătălin Moroșanu, la ”Teo Show”.

Cătălin Moroșanu, totul despre soția lui

Cătălin Moroșanu a dat detalii despre soția sa. Sportivul a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie și cum a fost la nunta lor. Cătălin Moroșanu a făcut declarații și despre momentele dificile prin care au trecut el și Georgiana, partenera sa de viață. Luptătorul și soția sa au împreună o fetiță de care sunt foarte mândri.

Cătălin Moroșanu a mărturisit că și în relația sa de cuplu au fost momente dificile: ”Au fost momente grele. Când am ajuns celebru, eram plecat foarte mult timp de acasă. Suntem un cuplu normal și am depășit episoadele mai dificile comunicând foarte bine, ne-am spus ce aveam de spus, ne-am acceptat așa cum suntem”.

citește și...