Cătălin Moroșanu spune tot despre soția sa. ”Au fost momente grele”

25.06.2021, 16:48
Cătălin Moroșanu spune tot despre soția sa. ”Au fost momente grele”
Cătălin Moroșanu spune tot despre soția sa. ”Au fost momente grele”

Cătălin Moroșanu a dat detalii despre soția sa. Sportivul a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie și cum a fost la nunta lor. Cătălin Moroșanu a făcut declarații și despre momentele dificile prin care au trecut el și Georgiana, partenera sa de viață. Luptătorul și soția sa au împreună o fetiță de care sunt foarte mândri.

Cătălin Moroșanu are un familie fericită alături de soția sa, Georgiana, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță.

Despre relația sa cu Georgiana a făcut Cătălin Moroșanu dezvăluiri în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Cătălin Moroșanu spune tot despre soția sa. ”Ne-am acceptat așa cum suntem”

Cătălin Moroșanu a mărturisit că și în relația sa de cuplu au fost momente dificile: ”Au fost momente grele. Când am ajuns celebru, eram plecat foarte mult timp de acasă. Suntem un cuplu normal și am depășit episoadele mai dificile comunicând foarte bine, ne-am spus ce aveam de spus, ne-am acceptat așa cum suntem”.

Cătălin Moroșanu a povestit și cum a cerut-o în căsătorie pe Georgiana, dar și cum a fost la nunta lor. ”Am vrut să îi fac o surpriză. Își sărbătorea ziua de naștere cu prietenele ei în oraș, m-am dus la restaurant, s-a oprit muzica, i-am rugat să pună melodia lui Guess Who, „Suntem copii”, am adus șampanie, un tort și i-am dat inelul de logodnă și un bilețel pe care era scrisă întrebarea „Vrei să fii soția mea?”. Cererea în căsătorie a venit firesc, am simțit să fac acest lucru și ea a fost foarte fericită. O aveam deja pe Natalis, avea doi anișori”, și-a amintit sportivul. Despre nunta lor din 2012, Cătălin Moroșanu a spus: ”A fost o petrecere cu peste 200 de invitați, am respectat tradițiile, n-am făcut nimic ieșit din comun, a fost o nuntă tipic românească. Singura tradiție pe care nu am respectat-o a fost furatul miresei, nu am dorit să se întâmple acest lucru”.

citește și...