Motivul pentru care Brigitte Pastramă nu-și cumpără încălțăminte scumpă. ”Niciodată nu o să o mai poți vinde nici măcar cu un sfert de preț”

16.12.2020, 16:10
Motivul pentru care Brigitte Pastramă nu-și cumpără încălțăminte scumpă. ”Niciodată nu o să o mai poți vinde nici măcar cu un sfert de preț”
Motivul pentru care Brigitte Pastramă nu-și cumpără încălțăminte scumpă. ”Niciodată nu o să o mai poți vinde nici măcar cu un sfert de preț”

Brigitte Pastramă evită să-și cumpere încălțăminte scumpă. Vedeta a explicat și care este motivul pentru care face acest lucru.

La show-ul pe care îl are la postul de televiziun e Antena Stars – ”Brigitte & Pastramă”, vedeta a mărturisit că nu vrea să dea sume mari de bani pe încălțțăminte de firmî. Brigitte pastramă a explicat și care este motivul. „Eu de vreun an de zile îmi doresc o pereche de cizme de la un brand foarte scump. Am poșete, dar costă vreo 2.300 de euro. Nu aș da pe o pereche de cizme o sumă atât de mare”, a spus vedeta, citată de spynews.ro.

„Nu că n-aș avea banii ăștia, dar mi se pare inutil să dai mii de euro pe o pereche de încălțări pe care niciodată nu o să o mai poți vinde nici măcar cu un sfert de preț. O geantă o vinzi cu același preț. Dai pe ea o sumă, primești aceeași sumă. Cu încălțările nu este același lucru. Așa că eu evit să îmi cumpăr încălțări atât de scumpe”, a completat Brigitte Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă, ceartă din cauza lui Ilie Năstase

Brigitte și actualul ei soț, Florin Pastramă, s-au cunoscut pe durata participării la emisiunea ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV, unde ambii au fost concurenți. Recent, Florin Pastramă și Brigitte s-au luat la ceartă din cauza fostului partener de viață al brunetei, campionul la tenis Ilie Năstase. Brigitte a izbucnit în plâns și i-a spus actualului ei soț, Florin Pastramă, că de ea a avut sentimente puternice pentru Ilie Năstase și că nu a stat cu acesta pentru bani.

”A fost soțul meu. Care m-a înșelat și n-am mai acceptat și m-am razbunat. M-am purtat și eu urât cu el, dar nu e normal. Eu pe el l-am iubit dar el și-a bătut joc de mine, am fost 10 ani cu el. Nu e normal să spui asta despre mine, l-am iubit. Așa cum te iubesc pe tine acum. Nu e frumos ce ai făcut, să îmi dai exemple din trecut. Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, mă jignești. Nu dau explicații decât în fața lui Dumnezeu. M-ai jignit enorm de mult astăzi. Nici măcar nu ți-ai cerut scuze. Mereu îmi arunci în față că am fost o proastă. Mereu am tras cu el, recunosc că m-am răzbunat. Dacă nu mă înșela și nu se întâmpla ce se întâmpla nu mai eram cu tine acum”, i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă.

Vedeta a afirmat că dacă nu ar fi fost pocăită s-ar fi separat de Florin Pastramă. „Florin e tot timpul, aproape, cu noi. Florin muncește, dar Florin nu are banii lui Ilie, dar asta este. Se enervează și se frustrează și vorbește urât cu mine. Nu e normal să îmi spună mereu că am umblat cu un bătrân, și o să-l bată Dumnezeu pentru asta. Nu pot să-l iert așa ușor. Dacă nu aș fi fost pocăită mă despărțeam de el. După ce vine de la maică-sa, e schimbat total”, a spus ea.

citește și...