Brigitte Pastramă a tras o sperietură de moarte din cauza soțului ei. ”Un șoc total am avut”

20.10.2020, 15:03
Brigitte Pastramă a tras o sperietură de moarte din cauza soțului ei. ”Un șoc total am avut”
Brigitte Pastramă a tras o sperietură de moarte din cauza soțului ei. ”Un șoc total am avut”

Brigitte Pastramă a trecut prin momente extrem de neplăcute din cauza partenerului ei de viață, Florin Pastramă.

În ediția de luni seară, 19 octombrie 2020, a emisiunii pe care o au la postul de televiziune Antena Stars, Brigitte și Florin Pastramă au fost protagoniștii unor momente deloc plăcute. Aflați în Delta Dunării, cei doi au fost să cumpere pepeni, după care s-au întors la barcă pentru a reveni la pensiunea la care au fost cazați.

Florin Pastramă a fost la un pas să cadă în apă, speriind-o la culme pe Brigitte Pastramă.

„La un moment dat, ca să arate el că e șmecher, văd că ia lubenița și o aruncă spre Cristi. În momentul în care Cristi s-a îndreptat spre lubeniță, Florin a vrut să sară. Păi măi, Florine, tu nu vezi că barca nu e legată? Și a picat, și telefonul, și Florin se prelingea pe lângă barcă.

Un șoc total am avut. Deja vedeam: papucii de firmă, cămașa, telefonul, ochelarii, pe fundul Dunării. În schimb, în ultimul moment s-a ancorat de marginea pontonului și a reușit să se sprijine. Am răsuflat ușurată”, a spus Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.


Florin Pastramă a scăpat telefonul în apă telefonul în apă

În urma incidentului, un telefon al celor doi a ajuns în apă și a fost nevoie de ajutorul unui localnic pentru ca Brigitte și Florin Pastramă să-l recupereze.

„Barca s-a dat într-o parte și era să cad în apă. Atunci, ca să nu cad în apă, m-am pus cu fundul pe ponton. Când am făcut asta, mi-a căzut telefonul, era în buzunar, mi-a căzut în apă. Bineînțeles, era să cad și eu. Era să cad cu ceasul, cu tot ce am pe mine, cu ochelarii, dar mai bine a căzut telefonul”, a comentat Florin Pastramă despre pățania prin care a trecut cu soția lui.

citește și...