Motivul pentru care Bianca de la ”Puterea Dragostei” a cerut să iasă din competiție. Fosta concurentă a spus exact

28.09.2020, 11:12
Motivul pentru care Bianca de la ”Puterea Dragostei” a cerut să iasă din competiție. Fosta concurentă a spus exact
Motivul pentru care Bianca de la ”Puterea Dragostei” a cerut să iasă din competiție. Fosta concurentă a spus exact

Bianca, fostă concurentă în cel de-al teilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, a explicxat care a fost motivul pentru care a decis să părăsească show-ul.

Bianca Ana-Maria Sandu a fost concurentă în cel de-al treilea sezon al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”. Aceasta a fost eliminată din competiție.

„O experiență de neuitat. Cred că orice concurent ar trăi intens aici. Am niște probleme de rezolvat, altfel nu aș fi plecat”, a spus Bianca la vremea respectivă, argumentând că ea a cerut să fie propusă spre eliminare.

Acum, Bianca a explicat care a fost adevăratul motiv pentru care a cerut să fie eliminată din caa ”Puterea Dragostei”.

„Au fost și mici problemuțe, s-au rezolvat, dar am considerat că facultatea este mai importantă. Mai aveam foarte puțin să termin și atunci a trebuit să vin să termin. Am pus pe primul plan ceea ce și-au dorit ai mei (n.r. părinții)”, a declarat Bianca, citată de wowbiz.ro.

Nicio eliminare în gala de la ”Puterea Dragostei”. Doi concurenți au fost descalificați

În casa ”Puterea Dragostei” au avut loc conflicte uriașe, bătăi, jigniri și tot felul de încăierări. În urma celor întâmplate, concurenții au plătit pentru faptele lor. Doi concurenți au fost descalificați în această săptămâna, ceea ce înseamnă că nu se mai pot reîntoarce în emisiune în acest sezon.

Potrivit wowbiz.ro, concurentul favorit din casa băieților este Cristian, iar concurenta favorită este Alexandra.

Alexandra a protejat-o pe sora ei, Adriana, în timp ce Cristian l-a protejat pe George, însă surpriza a venit după. Spre eliminarea au fost propuși Cristian Marinescu și Andreea. Niciunul dintre ei nu au plecat acasă ca urmare a deciziei staff-ului. Decizia a fost luată în urma descalificării lui Paul și a lui Akebono.

„Dragi concurenți, vă comunicăm următoarele: având în vedere că în această săptămână doi concurenți au fost descalificați părăsind astfel competiția, am decis ca în această seară niciunul dintre cei propuși spre eliminare să nu fie eliminat. Sperăm că această decizie vă va face mai indulgenți unii cu ceilalți și vă va face să conviețuiți tolerându-vă reciproc”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu, modseratoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”.

 

citește și...