Motivul pentru care Andreea Tonciu nu a participat la ”Asia Express”. ”În noaptea aia m-au auzit vecinii”

07.01.2021, 11:00
Motivul pentru care Andreea Tonciu nu a participat la ”Asia Express”. ”În noaptea aia m-au auzit vecinii”
Motivul pentru care Andreea Tonciu nu a participat la ”Asia Express”. ”În noaptea aia m-au auzit vecinii”

Andreea Tonciu ar fi trebuit să participe la emisiunea ”Asia Express”, însă partenerul ei de viață nu a lăsat-o, motiv pentru care între cei doi au avut loc discuții aprinse.

La emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, Andreea Tonciu a dezvăluit cvă i s-a propus să participe la show-ul ”Asia Express”, însă partenerul ei de viață nu a fost de acord, astfel că s-a ajuns la ceartă între cei doi. Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca.

„Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita. În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „Din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?”. În noaptea aia m-au auzit vecinii”, a povestit Andreea Tonciu, notează spynews.ro.

Cu cine ar vrea Andreea Tonciu să participe la ”Asia Express”


Andreea Tonciu a dezvăluit și cu cine ar vrea să facă echipă la emisiunea ”Asia Express”, dacă ar mai primi propunerea de a participa la show-ul difuzat de antena 1.

Bruneta și-ar dori să facă echipă cu Oana Radu sau cu sora ei.

„Mi-ar plăcea să merg cu Oana Radu sau cu sora mea. Dacă aș merge cu soțul meu, am zis că nu. Pentru că nu pot să fiu Tonciu când sunt în prezența lui. Eu cu mama stau în mare parte din timp. El nu s-ar băga în așa ceva, în niciun caz. Nu îi place să apară la TV pentru nimic în lume. Să mă lase pe mine că sunt tânără, la început de carieră. Eu mă simt foarte bine când sunt în fața micului ecran”, a mai spus Andreea Tonciu.

Ce spune Andreea Tonciu despre operațiile estetice

Andreea Tonciu a afirmat că este gata să-și facă alte operații estetice, după ce și-a operat nasl și buystul.

Vedeta susține că este încurajată în acest sens de partenerul ei de viață, Daniel Niculescu.

”O să mă duc să mă operez din cap până în picioare pentru că vreau să arăt la 55 de ani cum arăt acum. Daniel este de acord, el este cel care mă împinge să fac operații estetice”, a afirmat Andreea Tonciu.

citește și...