Iuliana Luciu, despre experiența trăită la ”Asia Express”. ”Am spus un DA clar și răspicat de parcă eram cerută în căsătorie”

08.12.2020, 14:40
Iuliana Luciu, despre experiența trăită la ”Asia Express”. ”Am spus un DA clar și răspicat de parcă eram cerută în căsătorie”
Iuliana Luciu, despre experiența trăită la ”Asia Express”. ”Am spus un DA clar și răspicat de parcă eram cerută în căsătorie”

Iuliana Luciu și-a amintit de perioada în care a participat la emisiunea ”Asia Express”, moderată de Gina Pistol și difuzată de postul de televiziune Antena 1.

Margherita de la Clejani a participat în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, unde a făcut echipă cu Iuliana Luciu, sora mai mică a Nicoletei Luciu. Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au fost nevoite să părăsească show-ul ”Asia Express” după ce fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a avut probleme de sănătate. Inițial, Iuliana Luciu trebuia să participe la emisiune alături de sora sa, Nicoleta. Iuliana Luciu și-a amintit de acea perioadă și povestit despre aca perioadă pentru doinitaoancea.ro.

“Povestea despre care le voi povesti nepoților (sper că o să ajung și acolo ?) este una pe care o trăiești o dată în viață. Aventura despre care vreau să vă povestesc este cea trăită la Asia Express. Pentru început ideea era să plec în aventura vieții mele alături de Nicoleta pe un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Din păcate, ne-am retras pe ultima sută de metri cu părere de rău. Am fost tristă și m-am gândit că nu o să mai am ocazia să trăiesc emoțiile show-ului… La un an după, am primit un telefon de la Producție și am fost întrebată dacă vreau să merg în următorul sezon. Eram atât de fericită că am rămas blocată preț de câteva secunde, după care am spus un DA clar și răspicat de parcă eram cerută în căsătorie. De data asta traseul era prin Sri Lanka și India, destinații care nu fuseseră niciodată pe lista mea de călătorie. Colega mea de această dată fiind Margherita”, a mărturisit Iuliuana Luciu.


Iuliana Luciu a suferit enorm când a părăsit competiția

Iuliana Luciu a mai povestit pentru sursa citată că emoțiile trăite în concursul „Asia Express nu pot fi descrise în cuvinte. ”Emoțiile și adrenalina care ți le oferă acest show nu se pot descrie în cuvinte. Te întâlnești cu tot felul de situații cărora trebuie sa le faci față, să ieși din zona ta de confort și să îți depășești condiția. Aș putea povesti pagini întregi cu întâmplările petrecute în doar 2 săptămâni de concurs”, a afirmat ea.

Sora cea mică a Nicoletei Luciu a mărturisit că a suferit enorm atunci când a fost nevoită să părăsească show-ul după accidentarea Margheritei de la Clejani.

”Din păcate, “norocoasă” cum sunt, am abandonat competiția, la momentul respectiv fiind pe locul 2, pentru că s-a îmbolnăvit colega mea, după ce am primit șansa de a reintra în concurs, fiind eliminate după prima săptămână. Am fost atât de dezamăgită, supărată, că trebuie să părăsesc competiția. O competiție pe care mi-am dorit o din tot sufletul. Cu lacrimi în ochi și un nod în gât mi-am luat rămas bun de la colegi, grăbind momentul să nu mă bușească plânsul. Eu plâng rar, dar de cele mai multe ori plâng când nu pot face nimic, când am mâinile și picioarele legate, când nu ține de mine… Asia Express este proiectul pe care îl iubesc din toată inima, tot ce înseamnă el”, și-a mai amintit Iuliana Luciu.

citește și...