Motivul pentru care Adina de la Heaven nu s-a căsătorit cu Glance. ”A fost înțelegerea noastră de la început”

03.09.2020, 11:35
Motivul pentru care Adina de la Heaven nu s-a căsătorit cu Glance. ”A fost înțelegerea noastră de la început”
Motivul pentru care Adina de la Heaven nu s-a căsătorit cu Glance. ”A fost înțelegerea noastră de la început”

Adina Postelnicu, de la trupa Heaven, are o relație cu Glance, cu care are un copil, Zaynab. Cei doi nu sunt căsătoritți, iar artista a explicat care este motivul pentru care nu au făcut acest pas.

„Dacă un bărbat vrea să facă ceva, o face și cu tine de mână. A fost înțelegerea noastră de la început. Când nu mai simțim, ne spunem „la revedere”. Ăsta e și motivul pentru care nu ne-am căsătorit până acum. Nu cred în această instituție a căsătoriei. Un act nu te ține și atunci e mai important respectul”, a spus Adina la o emisiune de televiziune, citată de spynews.ro.

Artista a mărturisit și care este motivul neînțelegerilor dintre ea și partenerul ei.

„Nu e nici de departe relația perfectă. Nu sunt genul de persoană care să zică că e numai lapte și miere și dupa divorțăm, cum se întâmplă. Nu pot să zic că sunt gospodina perfectă și lui îi place să mănânce. Avem contre de multe ori pe treaba asta, să învăț să gătesc arăbește”, a explicat artista.

Se mută cu el după un an în care au stat separat

Adina și Glance au stat separfat timp de un an. Vedeta a locuit cu mama și sora sa.

„Încă dormim separat. Ne întâlnim… Avem programate câteva întâlnir. Eu locuiesc cu mama și cu sora mea. Chiar nu mă descurcam, fiind primul copil, chiar aveam nevoie de ajutor. Am ales varianta asta și de la câteva luni am ajuns la aproape anul și luna viitoare ne mutăm împreună”, a mai spus cântăreața, conform sursei citate.

Adina, nedespărțită de fetița ei

Adina Postelnicu este nedespărțită de fetița ei de aproape un an, micuța Zaynab.

”Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai cuminte copil. Clar că viața mea este complet schimbată, prioritatea fiind ea. Nu știu dacă pot să numesc nebunia asta de acum (pandemia) noroc, dar acum tot timpul meu îi este dedicat ei. În alte condiții, probabil că aș fi fost mult pe drumuri, multă muncă la birou. Am experiența primelor 6 luni din viața ei în care asta am făcut. Cu ea în brațe vorbesc la telefon ore întregi, făceam contracte și multe altele. Când avea 3 săptămâni am plecat deja la primul concert în Moldova. Nu mi-a fost deloc ușor să fac 700 km în aceeași zi. Ideea de a rămâne peste noapte acolo fiind exclusă din start. Facturile nu țin cont de ce se întâmplă în viața ta”, a dezvăluit cântăreața de curând.

citește și...