Când își botează Deea și Dinu Maxer fetița. Maysa va avea două perechi de nași

01.09.2020, 11:28
Când își botează Deea și Dinu Maxer fetița. Maysa va avea două perechi de nași
Când își botează Deea și Dinu Maxer fetița. Maysa va avea două perechi de nași

Deea și Dinu Maxer se pregătesc de un eveniment important în viața lor. Cei doi o vor boteza pe fiica lor, Maysa.

Deea și Dinu Maxer formează una dintre cele mai unite familii din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună un băiat, Andreas, și o fetiță, Maysa. Aceasta din urmă ar fi trebuit să fie botezată în urmă cu câteva luni, însă pandemia de coronavirus care a afectat Româniua le-a dat planurile peste cap celor doi artiști. Acum, însă, Deea și Dinu Maxer se pregătesc de botezul fetiței lor, care va avea loc luna aceasta. Cei doi au dat detalii despre evenimentul care urmează să aibă loc în viața lor.

”Nu am vrut să fim doar noi în biserică cu naşii. Ţineam neapărat să fie şi părinţii. Aşadar, am aşteptat relaxarea restricţiilor. Iar apoi a venit contractul la mare, la care nu putem renunţa, fiind singurul venit în această perioadă.

Vom face botezul pe data de 13 septembrie. Atât slujba de creştinare cât şi petrecerea vor avea loc în Cernica, pe malul lacului. Vom fi doar 50 de persoane, familia şi prieteni foarte apropiaţi. Ne-a fost greu să îi selectăm, în aprilie aveam iniţial 130 invitaţi”, a spus Deea Maxer, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Micuța Maysa va avea două perechi de nași.

”Maysa va avea două perechi de naşi. O vom boteza Maysa Maria. Va avea la botez 11 luni. Iar apoi, în octombrie, când împlineşte un an, îi vom rupe turta la o petrecere în curtea naşilor, un eveniment restrâns”, a mai spus artista.

Deea Maxer, complicații la naștere

În luna octombrie a anului trecut, când a adus-o pe Maysa pe lume, Deea Maxer a avut complicații la naștere.

”Am avut complicaţii la naştere. Mă aşteptam să nu fie o operaţie uşoară, mai ales că aveam varice interne. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operaţiei, au fost nişte lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neaşteptată şi abia într-o oră şi jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină”, mărturisea vedeta după ce a devenit mămică pentru a doua oară.

citește și...