Motivul neînțelegerilor dintre Andreea Bănică și soțul ei. ”Ne certăm pe WhatsApp”

31.08.2020, 11:16
Motivul neînțelegerilor dintre Andreea Bănică și soțul ei. ”Ne certăm pe WhatsApp”
Motivul neînțelegerilor dintre Andreea Bănică și soțul ei. ”Ne certăm pe WhatsApp”

Cântăreața Andreea Bănică a dezvăluit de la ce pornesc neînțelegerilor cu partenerul ei de viață.

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 11 ani anul acesta. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 23 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 12 ani de căsnicie. Artista a explicat că dacă cu ani în urmă neînțelegerile în cuplu erau legate de cariera sa profesională, dar fiind că Lucian i-a fost impresar, acum motivul discuțiilor dinte ei este legat de cei doi copii ai lor.

„Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă”, a detaliat Andreea Bănică, citată de spynews.ro.

Și-au investit banii într-o hotel pe litoralul românesc

Artista și partenerul ei de viață și-au investit banii într-un hotel din stațiunea Eforie Nord ce se va deschide anul viitor.

“Este situat pe faleza din Eforie Nord şi ne-am propus să îl inaugurăm anul viitor. Eu sunt chiar aici, pe şantier, când vorbesc cu voi şi mă ocup îndeaproape de lucrări. Aici ne-am născut amândoi şi aici şi-a dorit foarte tare Andreea să aibă o construcţie a ei şi aşa s-a născut hotelul acesta la care muncim de ceva timp. Abia aşteptăm să terminăm lucrările şi încă nu am ales un nume pentru el”, a declarat Lucian Mitrea pentru click.ro.

“Abia aştept să mă implic, mai merg şi acum pe acolo, dar încă mai sunt lucruri de făcut la construcţie. Avem multe de făcut, trebuie să-i alegem un nume, să facem panou mare cu deschiderea… mai este ceva până când vom deschide oficial şi îmi doresc să fie ceva de clasă, de top, cine vine la noi să aibă ce să povestească. Eu mă bucur că au început să se mişte cât de cât concertele, am avut unul în weekend şi vor mai fi”,l=a completat Andreea Bănică pe soțul ei.

citește și...