Problemele cu care s-a confruntat Andreea Bănică. ”În prima fază de tratament m-am umplut de bube”

25.05.2020, 13:01
Problemele cu care s-a confruntat Andreea Bănică. ”În prima fază de tratament m-am umplut de bube”
Problemele cu care s-a confruntat Andreea Bănică. ”În prima fază de tratament m-am umplut de bube”

Cântăreața Andreea Bănică a dezvăluit că a avut probleme cu tenul în urma unui tratament pentru acnee.

Andreea Bănică este considerată una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena artistică din România. Artista arată impecabil la spectacole și la diversele evenimente la care participă.  Vedeta este foarte atentă la felul în care se prezintă în fața publicului.

Cu toate acestea, Andreea Bănică a dezvăluit că, la un moment dat, a avut probleme din cauza acneei, iar în prima fază a tratamentului s-a umplu de bube.

„Am avut probleme cu aneea în trecut în perioada Blondy și am apelat la doctor! În primă fază de tratament m-am umplut de bube, însă după 3-4 luni fața a început să-mi arate ca a unui bebeluș. Deci, concluzia, nu vă tratați după ureche, apelați la doctori”, a mărturisit cântăreața într-un InstaStory, citată de spynews.ro.

I-a sfătuit pe toți cei cu probleme să meargă la specialiști

Andreea Bănică le-a recomandat celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare să apeleze la medici atunci când au probleme de sănătate.

„Acneea se tratează la doctor!!! Sper să învețe toată lumea care are probleme că atunci când ai probleme medicale să mergi la doctor”, a transmis vedeta.


Andreea Bănică este familistă convinsă

Cântăreața Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy, împreună cu Cristina Rus. Ulterior, Andreea Bănică a decis să aleagă o carieră solo. Este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016. Fetița vedetei, Sofia, a împlinit 11 ani anul acesta și a avut parte de o petrecere pe cinste din partea celebrei sale mame.

citește și...