Motivele pentru care Analia Selis a divorțat după 17 ani de mariaj. De ce s-a despărțit de Răzvan Suma

03.12.2020, 18:50
Motivele pentru care Analia Selis a divorțat după 17 ani de mariaj. De ce s-a despărțit de Răzvan Suma
Motivele pentru care Analia Selis a divorțat după 17 ani de mariaj. De ce s-a despărțit de Răzvan Suma

În urmă cu o lună, Analia Selis anunța că a divorțat de soțul ei, Răzvan Suma, după 17 ani de mariaj. 

Despărțirea celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea. Deși vestea divorțului a fost făcută publică abia acum, Analia Selis și violoncelistul Răzvan Suma nu mai formează un cuplu din 2019.

Analia Selis și Răzvan Suma au împreună doi copii minunați. Solista și soțul ei s-au cunoscut la Conservatorul din Boston, unde ea lua lecții de canto, iar el studia violoncelul. S-au îndrăgostit pe loc și s-au cuplat imediat.

Motivele pentru care Analia Selis a divorțat de Răzvan Suma

Mariajul cu Răzvan Suma i-a lăsat un gust amar Analiei Selis. Într-un interviu pentru Impact, artista de origine argentiniană a explicat care au fost motivele pentru care a decis să ia o asemenea decizie radicală.

‘Mă consider un om bun, cu principii, coloană vertebrală, respectuos, așa am abordat căsnicia mea tot timpul. Cred că am procedat cu fostul meu soț într-un mod cât se poate de corect de la cap până la coadă.

Nu știu de ce se despart cuplurile, eu m-am despărțit de Răzvan pentru că el a ajuns să fie într-un fel care, după principiile mele, nu era de acceptat în viață. Iubirea durează o veșnicie când o ai înăuntru și o hrănești cu un tratament bazat pe respect, principii, bun-simț, atunci ea eventual se schimbă, dar nu se termină niciodată’, a spus Analia Selis pentru Impact.ro. 

Dacă nu există respect, principii, bun-simț, atunci se termină totul, nu numai iubirea, totul! Ajungi să te usuci de toate sentimentele posibile, sentimentele bune sau rele, dar lucrul ăsta nu trebuie privit ca un eveniment trist, este doar o fantastică consecință a unui tratament bazat pe minciună, lipsă de respect, lipsă de umanitate, lipsă de bun-simț’ a mărturisit solista pentru sursa citată mai sus.

citește și...