Motivele care au determinat-o pe Simona Gherghe să prezinte emisiunea ”Mireasa”

14.09.2020, 10:24
Motivele care au determinat-o pe Simona Gherghe să prezinte emisiunea ”Mireasa”
Motivele care au determinat-o pe Simona Gherghe să prezinte emisiunea ”Mireasa”

Simona Gherghe a vorbit despre revenirea sa pe micile ecrane și despre emisiunea ”Mireasa”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1.

Simona Gherghe a revenit de curând în televiziune, după o pauză destul de lungă. Vedeta moderează show-ul ”Mireasa”, de la Antena 1, unde a înlocuit-o pe actrița Diana Dumitrescu.

Despre noul  proiect de televiziune în care este implicată a făcut Simona Gherghe declarații în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Întrebată ce a determinat-o să aleagă emisiunea ”Mireasa”, Simona Gherghe a explicat:

”Nu am mai prezentat reality-show până acum şi asta mi s-a părut o provocare. Nu mă feresc de provocări, dimpotrivă, îmi place să experimentez. Apoi, a contat enorm şi programul. Ana şi Vlad sunt, încă, mici şi au nevoie de mine. Iar dimineţile, după-amiezele şi serile sunt doar ale lor. Faptul că lipsesc de acasă, practic, în perioada de prânz, când ei se odihnesc, îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată. Iar al treilea motiv ar fi dorul de profesia mea”.

”Fiecare început vine cu emoţii. Dar îmi era foarte dor de profesia mea, de interacţiunea cu telespectatorii şi de starea aia de direct. Şi sunt foarte bucuroasă că şi celor de acasă le-a fost dor de mine”, a mai spus prezentatoarea TV.

Cum au reacționat copii vedetei când aceasta a revenit la muncă

Simona Gherghe a povestit și cum au reacționat cei doi copii ai săi, Ana Georgia și Vlad Ioan, când ea s-a întors la muncă.

”În prima zi la platou, am plecat dimineaţa de acasă şi m-am întors seara târziu. În noaptea aia, Vlad a plâns foarte mult şi am pus-o pe seama faptului că am fost departe de el atâtea ore, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. Iar pe Ana am tot pregatit-o în legătură cu plecarea la muncă, dar încă protestează, chiar dacă a înţeles că mami trebuie să muncească, pentru că s-a terminat concediul. Oricum, îmi petrec toată după-amiaza şi seara cu ei, aşa că sunt mulţumiţi”, a dezvăluit vedeta pentru sursa menționată.

citește și...