Monica Tatoiu și-a aniversat fiul. ”Astăzi îl rog să mă ridice în brațe ca să îl pot săruta”

31.03.2021, 17:03
Monica Tatoiu și-a aniversat fiul. ”Astăzi îl rog să mă ridice în brațe ca să îl pot săruta”
Monica Tatoiu și-a aniversat fiul. ”Astăzi îl rog să mă ridice în brațe ca să îl pot săruta”

Monica Tatoiu l-a aniversat zilele trecute pe fiul său, ocazie cu care a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. În urmă cu câteva zile, băiatul Monicăi Tatoiu a împlinit 26 de ani. Femeia de afaceri a marcat momentul pe pagina sa de socializare, acolo unde a transmis un mesaj emoționant.

”Acum 26 de ani la prima aniversare il tineam in brate, astazi il rog sa ma ridice in brate ca sa il pot saruta. Nu cred ca este pe lumea asta bucurie mai mare decat cea care te copleseste atunci cand puiul tau este fericit si sanatos. Sa fii mama este o binecuvantare. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi l-a incredintat. Este rodul rugaciunii din 24 decembrie 1992 la miezul noptii in Catedrala Sf Iosif. Multumesc Maicuta Noastra ca il veghezi”, a scris Monica Tatoiu în mediul online.

Monica Tatoiu, detalii despre soțul ei. ”Îmi mănâncă ficații de 39 de ani”

Monica Tatoiu a vorbit recent despre mariajul său.

”Căsnicia este un parteneriat. Dragostea o începe, respectul reciproc și încrederea o cimentează. Arta compromisului este esențială. Nu o ai la 30 de ani. Eu sunt la al treilea mariaj. Când am ales ultima dată, am făcut-o foarte atent. Mi-am ales partenerul cel mai bun de plecat “în adâncurile” vieții. Viață care câteodată este foarte periculoasă. Noi suntem înainte de toate prieteni. Îmi mănâncă ficații de 39 de ani. Dar ficatul se reface cu o viață sănătoasă. Îl ador pentru că îmi dă siguranță”, a spus aceasta.

Întrebată ce sfaturi le dă tinerilor pentru a avea o căsnicie de lungă durată, Monica Tatoiu a răspuns: ”Nu vă grăbiți cu făcutul de copii și căsătoria. Crește speranța de viață. Când o faci, gândește-te cum veți arăta împreună peste 30 de ani. Și, neapărat, uitați-vă la familia partenerului, mai ales la mamă. Ca să știți ce o să iasă la suprafață după ce consumați mierea!”.

citește și...