Monica Tatoiu face mărturisiri incredibile. ”A venit și mi-a pus cuțitul la gât”

29.03.2022, 10:46
Monica Tatoiu face mărturisiri incredibile. ”A venit și mi-a pus cuțitul la gât”
Monica Tatoiu face mărturisiri incredibile. ”A venit și mi-a pus cuțitul la gât”

Monica Tatoiu, în vârstă de 65 de ani, a făcut mărturisiri incredibuile din trecutul său. femeia de afaceri a povestit, în cadul unui podcast, despre un episod mai puțin plăcut de care a avut parte cu unul dintre foștii săi iubiți. ”A venit și mi-a pus cuțitul la gât și a spus: Ori cu mine, ori murim împreună”, a declarat binecunoscuta femeie de afaceri.

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri. În plan personal, Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor.

Aceasta a fost invitată la podcastul ”În oglindă”, unde a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din viața sa personală. Printre altele, Monica tatoiu a povestit despre un episod de care a avut parte cu un fost iubit, pe care a decis să-l părăsească. A fost amenințată cu moartea de bărbatul respectiv.

Monica Tatoiu face mărturisiri incredibile. ”Eu am început să râd cu cuțitul la gât”

”Eu sunt pasională, prima iubire nu se uită, chiar dacă nu e cu finalizare. Nu era capabil să facă bani, eu eram cheltuitoare dintotdeauna. Am zis că e slab, că nu e de mine, că o să îl umilesc… Mi-a zis: ”Dacă nu rămâi cu mine, te omor!”. A venit și mi-a pus cuțitul la gât și a spus: ”Ori cu mine, ori murim împreună”. Eu am început să râd cu cuțitul la gât. Și eu nebună… Și am început să îl fac în toate felurile”, a povestit Monica Tatoiu, notează click.ro.

Femeia de afaceri și-a amintit și de prima sa căsnicie, cu Radu Stoenescu. Aceasta s-a măritat în urtma unui pariu pe care l-a făcut cu tatăl său.”Tata era disperat. Eu duc la alcool mai mult decât duce un bărbat. Am băgat bărbați sub masă. Tata a zis că eu nu o să mă căsătoresc niciodată în ritmul ăsta. De asta nu pot să fac politică, dacă află cineva tot ce am făcut… Eu am două mâini stângi în bucătărie și mi-a spus: Trebuie să faci ceva, că nici nu o să te măriți, nu te ia nimeni că ești nebună. Fă matematică. O să rămâi, probabil, fată bâtrână. Eram o pacoste, și acum sunt… dar din alt punct de vedere.

Și am făcut pariu că în trei luni mă ia de nevastă (n.r. Radu Stoenescu) Eu sunt diabolică. (..) Când mă pornesc, mă duc până la capăt. Și l-am convins și m-am căsătorit. Făcusem în iunie de ziua mea pariul cu tata.(..) Despre nuntă s-a vorbit trei luni, despre divorț s-a vorbit doi ani… Radu a fost un om excepțional. Poate și relația cu mine l-a dat peste cap. S-a căsătorit după aceea, a avut și un copil și la un moment dat a avut un derapaj și a încercat să își omoare copilul”, a mai declarat Monica Tatoiu, potrivit sursei citate anterior.

citește și...