Monica Tatoiu, despre pensia ei. ”Toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă”

08.02.2021, 16:27
Monica Tatoiu, despre pensia ei. ”Toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă”
Monica Tatoiu, despre pensia ei. ”Toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă”

Monica Tatoiu a făcut declarații legate de viața sa. printre altele, femeia de afaceri a comentat și despre pensia pe care o are.

Monica Tatoiu a afirmat că are o pensie mare grație faptului că toate veniturile sale au fost trecute în cartea de muncă. ”Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit. Dau meditatiii pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri”, a declareat Monica Tatoiu pentru click.ro. Aceasta dezvăluia, în urmă cu ceva timp, că are o pensie de 10.000 de lei.

Monica Tatoiu, detalii despre soțul ei. ”Îmi mănâncă ficații de 39 de ani”

Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor.

Monica Tatoiu a vorbit și despre mariajul său. ”Căsnicia este un parteneriat. Dragostea o începe, respectul reciproc și încrederea o cimentează. Arta compromisului este esențială. Nu o ai la 30 de ani. Eu sunt la al treilea mariaj. Când am ales ultima dată, am făcut-o foarte atent. Mi-am ales partenerul cel mai bun de plecat “în adâncurile” vieții. Viață care câteodată este foarte periculoasă. Noi suntem înainte de toate prieteni. Îmi mănâncă ficații de 39 de ani. Dar ficatul se reface cu o viață sănătoasă. Îl ador pentru că îmi dă siguranță”, a spus aceasta.

Întrebată ce sfaturi le dă tinerilor pentru a avea o căsnicie de lungă durată, Monica Tatoiu a răspuns: ”Nu vă grăbiți cu făcutul de copii și căsătoria. Crește speranța de viață. Când o faci, gândește-te cum veți arăta împreună peste 30 de ani. Și, neapărat, uitați-vă la familia partenerului, mai ales la mamă. Ca să știți ce o să iasă la suprafață după ce consumați mierea!”.

citește și...