Monica Tatoiu, despre facturile mari la utilități. ”Sunt mari încă de anul trecut, din octombrie. Era să fac infarct”

30.09.2022, 16:38
Monica Tatoiu, despre facturile mari la utilități. ”Sunt mari încă de anul trecut, din octombrie. Era să fac infarct”
Monica Tatoiu, despre facturile mari la utilități

Monica Tatoiu, în vâstă de 66 de ani, a comentat pe marginea facturilor mari la utilități. Femeia de afaceri a mărturisit că a primit facturi mari încă de anul trecut. ”Sunt mari încă de anul trecut, din octombrie. Era să fac infarct”, a declarat aceasta. Monica Tatou a dezvăluit că în următoarea perioadă de timp va face economie dat fiind că va fi mai mult plecată în străinătate.

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri. În plan personal, Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Monica Tatoiu a mai avut o căsnicie cu Radu Stoenescu.

Binecunoscuta femeie de afaceri a comentat, pentru impact.ro, pe marginea creșterii prețurilor la utilități și despre facturile mari pe care le-a primit încă de anul trecut pentru aceste servicii. În următoarele luni, însă, Monica Tatoiu va face economie, dat fiind că a decis să stea mai mult plecată în vacanțe în străinătate.

Monica Tatoiu, despre facturile mari la utilități. ”Două luni voi fi plecată, deci nu va fi chiar așa rău”

”La mine facturile sunt mari încă de anul trecut, din octombrie. Era să fac infarct. Am făcut reclamații încă de atunci. Am schimbat, între timp, furnizorul. Dar mi-am cumpărat lemne, am curtea plină. Acum câteva zile, au fost 19 grade. Am un șemineu care încălzește toată casa. Plus că două luni voi fi plecată, deci nu va fi chiar așa rău, doar că trebuie să menții o anumită temperatură în casă”, a explicat Monica Tatoiu pentu sursa mai sus-menționată.

”Voi pleca în Guadalupe cam toată luna noiembrie, de pe 6, până pe 7 decembrie. Apoi vin, fac sărbătorile acasă, după care, de pe 26, voi pleca în Caraibe. Merg la sufundări și mă mai întorc pe 23 februarie. Foarte mulți englezi, spanioli, francezi, închid casele, lasă temperatura doar să nu înghețe țevile, își iau animalele de companie și pleacă. În Reunion am întâlnit pensionari de la Paris care stăteau trei luni, și se întorceau abia în martie. Prețurile sunt foarte ok. Un apartament pe malul mării în Reunion de două camere te duce la 500-600 euro, iar mâncarea nu e scumpă. E mai iefin ca la București. Eu am șase pisici, iguana, dar va rămâne prietena mea, care stă sus la etaj, și va avea ea grijă”, a mai spus femeia de afaceri.

citește și...