Monica Tatoiu, despre Cornelia Catanga. Vrea să ajute la înmormântarea artistei

27.03.2021, 12:27
Monica Tatoiu, despre Cornelia Catanga. Vrea să ajute la înmormântarea artistei
Monica Tatoiu, despre Cornelia Catanga. ”Era prăbușită emoțional după lucrurile prin care a trecut”

Monica Tatoiu a vorbit despre Cornelia Catanga. Aceasta s-a oferit să ajute pentru înmormântarea artistei.

Monica Tatoiu a anunțat, în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Antena 3, că va ajuta și ea la înmormântarea Corneliei Catanga, inclusiv cu găsirea unui loc de veci. “Dacă aveţi nevoie, vorbesc eu şi plătesc eu. E lângă Bucureşti, la Mănăstirea Pissiota. Vorbesc cu maica stareţă. Dacă nu aveţi unde, o să vorbesc. Ştiu că sunt locuri de veci la maica stareţă acolo, că vreau să îmi iau şi eu unul, că nici eu nu am. Pe soţul meu l-a făcut să plângă şi soţul meu nu plânge uşor”, a spus Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri a povestit și despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu Cornelia Catanga, în urmă cu un an și jumătate. ”Ultima dată am văzut-o pe doamna Catanga la o emisiune, acum un an jumate. Ea ieşea din emisiune, eu intram şi era tristă. Îşi pierduse casa şi de atunci îmi spunea că are probleme financiare. Cei care sunt acum în situaţia să îşi piardă apropiaţii, nu e numai boala asta nenorocită. Eu cred că mulţi dintre cei pe care i-am pierdut în anul ăsta, i-am pierdut pentru că au depus armele emoţional. Catanga era prăbuşită emoţional după lucrurile prin care a trecut. Artiştii nu se pricep la bani, iar ăia care au în spate nişte manageri, le iau managerii banii. Artiştii se dăruie, artiştii nu sunt bancheri. Îmi amintesc vorbele… Zice, doamnă, este groaznic, nu mai avem din ce să trăim”, a mai spus Monica Tatoiu.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit, vineri, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

Cornelia Catanga va înmormântată la Cimitirul Ghencea 1, acolo unde ar exista un loc al familiei. Aurel Pădureanu a explicat că nu știe exact ziua și ora în care Cornelia Catanga va fi condusă pe ultimul drum.

citește și...