Monica Tatoiu, despre consumul de alcool. ”Nimic nu poate fi mai oribil decât o femeie amețită”

06.11.2022, 13:23
Monica Tatoiu, despre consumul de alcool. ”Nimic nu poate fi mai oribil decât o femeie amețită”
Monica Tatoiu, despre consumul de alcool

Monica Tatoiu, în vâstă de 66 de ani, a fost prezentă la o emisiune online unde a abordat numeroase subiecte. Printre acestea, femeia de afaceri a comentat și despre consumul de alcool, dar a dat detalii și despre petecerile la care participa pe vremuri. ”Nimic nu poate fi mai oribil decât o femeie amețită”, a  declarat răspicat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri. În plan personal, Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Monica Tatoiu a mai avut o căsnicie cu Radu Stoenescu.

Binecunoscuta femeie de afaceri a fost invitată la emisiunea online ”Fiță cu Adiță”, unde a abordat subiecte diverse. pintre care și consumul de alcool.
Monica Tatoiu, despre consumul de alcool. ”Băutura e ca sexul. Când îl faci, cu cine îl faci, unde îl faci”
”În tinerețe m-am îmbătat și eu pentru că în tinerețe nu m-a învățat nimeni că nu e bine că amesteci, mai ales la petreceri. Petrecerile ale din studenție erau nebune. Nimic nu poate fi mai oribil decât o femeie amețită. Așa că pe mine m-a învățat un domn mai în vârstă care mi-a spus: Ai început cu whisky cu apă, continui așa și nu mănânci decât niște lucruri foarte simple.(…) Așa că la petrecerile acelea de 600 de oameni beam un deget de whisky și restul apă și așa era toată seara. Nu te amețești. În momentul în care amesteci băuturile și nu mănânci corespunzător cantitativ, poți să pierzi un job sau o promovare. Băutura e ca sexul. Când îl faci, cu cine îl faci, unde îl faci, sunt lucruri care pot să te urmărească toată viața”, a declarat Monica Tatoiu, relatează click.ro.
Aceasta a abodat și un alt subiect fierbnte, vorbind despre sexul la bătrânețe: ”Oamenii în momentul în care îmbătrânesc, dacă se educă și dacă se depășesc, sexul ală din tinerețe se duce de aici (n.r. arată spre zona creierului), pentru că se spune că creierul omului îl folosești cel mai mult la 60 de ani. (…) Sexualitatea e tot o formă de comunicare. La 60 de ani este o comunicare dincolo de cuvinte. Mircea Eliade descrie asta foarte bine în Maitreyi. Când el este cu ea, deci doar atingând-o, atingându-i mâna, ajung la o plăcere sexuală care nu poate fi definită prin orgasm. Deci, orgasmul poate să fie și intelectual, dar ca să ajungi la orgasm intelectual trebuie să fii educat. Și nu-ți trebuie să tragi pe nas ca să ajungi la orgasm intelectual. Îți trebuie să mai citești și o carte din când în când”.
citește și...