Monica și Irina Columbeanu, imagini de senzație. Fotografia a devenit virală

21.12.2021, 16:30

Monica Gabor și Irina Columbeanu s-au postat pe rețelele de socializare, într-un avion privat. Fotografia a devenit virală și a stârnit zeci de comentarii. „O să fii mereu miracolul care îmi face viața completă”, a scris Monica Gabor în descrierea postării.

Monica Gabor și Irina Columbeanu duc o viață de lux în America. Așa arată imaginile postate  pe rețelele de socializare.

Irina Columbeanu s-a mutat în Statele Unite al Americii de câțiva ani, unde locuieşte cu mama sa, Monica Gabor. Irina Columbeanu locuiește de câțiva ani în America, alături de Monica Gabor, mama ei, acolo a și absolvit clasa a VIII-a.

Imagini emoționante cu Irina Columbeanu

Adolescenta de 14 ani  a plecat împreună cu mama ei într-o vacanţă. Monica a publicat mai multe poze cu ea şi Irina, dorind să arate cât de mândră este de fiica ei.

Îmbrăcată cu o fustă scurtă din piele, o bluză din catifea şi cizme de piele peste genunchi,  Irina  îi seamănă foarte mult mamei ei. Monica a purtat o fustă mini de piele, un sacou Chanel și cizme înalte.

Reacțiile internauților

Fotografia a strâns peste 150.000 de urmăritori. Fanii au rămas uimiți cât de mare a crescut fiica lui Irinel Columbeanu și ce domnișoară frumoasă a devenit

“Doamne, cât seamănă cu tineeeee!!!! Nu-mi vine să cred că fata s-a făcut mare!!!”, a comentat o admiratoare.

“E superbă și norocoasă cu o mamă așa frumoasă și tânără”, “Wow. Așa mamă, așa fiică 🙂 avantajul să ai o mama tânără”, au mai scris fanii.

Ce meserie va avea Irina Columbeanu

Irina are în plan să devină avocată.

“În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit playtech.ro.

 

citește și...