FOTO / Cât de frumoasă s-a făcut Irina Columbeanu! Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, apariție de senzație!

28.09.2021, 11:58
FOTO / Cât de frumoasă s-a făcut Irina Columbeanu! Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, apariție de senzație!
FOTO / Cât de frumoasă s-a făcut Irina Columbeanu! Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, apariție de senzație!

Irina Columbeanu, fiica omului de afaceri Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, este pe zi ce trece mai frumoasă. Adolescenta, în vârstă de 14 ani, a publicat, în mediul online, mai multe imagini în care apare într-o ținută extrem de elegantă și de rafinată. Fotografiile au adunat numeroase aprecieri din partea internauților.

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Irina Columbeanu are 14 ani, a terminat clasa a VIII-a și se pregătește pentru liceu. Pe contul ei de socializare, irina Columbeanu a publicat mai multe fotografii cu care a făcut senzație în mediul online.

Cât de frumoasă s-a făcut Irina Columbeanu! A strălucit într-o ținută foarte elegantă

În imaginile respective, irina Columbeanu poartă o rochie din sati, de culoare albă, lungă și decupată pe un picior. Ținuta este completată de o pereche de sandale cu toc , argintii, și o poșetă în aceeași nuanță.


Irina Columbeanu arată extraordinar de bine și este pe zi ce trece mai frumoasă. De altfel, internauții au apreciat apariția adolescentei și i-au transmis numeroase mesaje: ”Ce frumoasă și mare ești!”, ”Superbă”, ”Minunată! O domnișoară rafinată”, ”O domnișoară superbă”, ”Pare un corp de femeie matura cu un cap de copil minunat… Nici nu stiu cati ani ai dar pari asa pura si inocenta…Mi se parea prea matura pentru tine rochia asta… ai un corp superb!”, ”Cât de frumoasă ești”, ”Ești un adevărat fotomodel”, ”Ești wow”, ”Prințesă”, ”Absolut strălucitoare”, ”Ce frumoasă!”, ”Superbă”.

Ce a declarat Irinel Columbeanu despre mariajul cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu a făcut mărturisiri despre divorțul de Monica Gabor la o emisiune de televiziune. ”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a comentat și despre Mr. Pink, actualul partener de viață al Monicăi Gabor: „Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”.

citește și...